17-07-2014، 21:14
تــآ بدرقــَم نــَکنین نمــیرم .ــ.
یــآلــآ،رد کــُنین بیآد
خــَسیسآی بی همه چــیز :|
یــآلــآ،رد کــُنین بیآد
خــَسیسآی بی همه چــیز :|
|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ |
|||||||||||||||||||||||||||||
17-07-2014، 21:14
تــآ بدرقــَم نــَکنین نمــیرم .ــ.
یــآلــآ،رد کــُنین بیآد خــَسیسآی بی همه چــیز :|
17-07-2014، 21:15
(17-07-2014، 21:12)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.done ._. mr.an ._.
17-07-2014، 21:16
میخواستم شرایطم بهتر از این باشه
میدونستم حق تو بهتر از ایناشه میخواستم بسازم یه زندگیِ بهتر به سلیقۀ تو اگه باشه چه بهتر یه سقف محکم که بیترک باشه دوخوابه، لوکس و کمی با نمک باشه یه خوابش صورتی با تخت خوابی قرمز یه دخترک تُپُل بجای سگ باشه! میخواستم دنیای تو رنگی منگی باشه! ریلکس و راحت بدون هیچ دنگ و فنگی باشه! عشق بازیمون رو تخت خواب خالی عین فیلم Action جنگی منگی باشه! دوست داشتم همیشه یجوره دیگه باشه! هر روز دایان بهتر از اونروز دیگه باشه! صبح روز پا شه، تو دستش نون باشه! واسه دختر کوچولومون بابا جون باشه... خاطرات تو از یاد من نمیره...
کسی دیگه عشقُ یاد من نمیده! مرور میکنم من خاطراتُ، تا دلم بگیره، یا دلم بمیره! خاطرات تو از یاد من نمیره... کسی دیگه عشقُ یاد من نمیده مرور میکنم من خاطراتُ، تا دلم بگیره، یا دلم بمیره! وقتی پیش تو ام، یه آدمِ دیگهم
وقتی تو با منــی، من تو یه عالمِ دیگهم... از خوبیات یه عالمه میگم حتی خاطرات زشتتمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . به یادم نمیدم! گرم کار بودم که واسم چائی میریختی... میگفتی "عالی شده و جاییش بیریخت نی!" جدیداً تو لیوان Teabag میزنم، چونکه دم نمیکنه واسه من چائی رو هیچکی! حس میکنم تنهائی رو، حرص میخورم نیسی!
وضعیتم خوب نیست و من هی میخورمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . Whiskey! پنجاه-پنجاه رو بُرد و باخت نشستم، وضعیت Abnormal-e، بعضی وقتا Risk-i! حس میکنم تنهائی رو، حرص میخورم نیسی! وضعیتم خوب نیست و من هی میخورم Whiskey! پنجاه-پنجاه رو بُرد و باخت نشستم، وضعیت خیلی بده، وضعیت Risk-i! خاطرات تو از یاد من نمیره...
کسی دیگه عشقُ یاد من نمیده! مرور میکنم من خاطراتُ، تا دلم بگیره، یا دلم بمیره! خاطرات تو از یاد من نمیره... کسی دیگه عشقُ یاد من نمیده مرور میکنم من خاطراتُ، تا دلم بگیره، یا دلم بمیره!
درود ._.
(17-07-2014، 21:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خــآک به ســَرَم .ـــ.
عاشق این اهنگشم ._.*
17-07-2014، 21:17
(17-07-2014، 21:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.seriously ؟ :>>> ولی بامزس ^ـ^
17-07-2014، 21:18
آخی شمـآ چه قد خــوبین .ــ.
دلتون نمــیآد من برم چـرا نمیگین خــو ^ـ^ حـآلا که اینقد دوس دارین بآشه میمونم ^.^ :|
17-07-2014، 21:19
تینا :||||||||||
تینا ی چیزی شد :|||||| هس تینا ؟ :|
17-07-2014، 21:19
(17-07-2014، 21:17)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. yeah ._.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|