امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ

(17-07-2014، 20:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:38)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا ؟._.
پشت بوم :|

مردم با کمبود جا مواجه شدن ._. :|
تو نمیدونی پشت بوم پ کیفی داره .______.

برا همینه ک ابلهی -_____-

کیف داره ؟ ._.

._.

خاک بر سر شوهر داره :|
چ ربطی داش ب پشت بوم ؟ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، RedSparrow
آگهی
خوبین ؟؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ 98
(17-07-2014، 20:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:44){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:39){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا هستم آدم :|

خوبم تو خوبی؟ ._.

اسمت چیست؟ آیدین؟ :|
اره.ايدين 16 مشهد
تو چي؟
سارا .. 16 .. ارومیه ._.

محمد ؟! محمد؟؟؟ >_<

آیدین 16 سالشه =)))
اوقي.اروميه هم كه خشك شده 
خو مگه چيه؟ :|
هیچی .. اخه این محمد عاشق ی 16 ساله شده گفتم شاید تو باشی ._.

ارومیه خوبه ._.

ایشون میخواد خودشو به من بندازه داره بحثو منحرف میکنه به نتیجش برسه ._.

ولی من قبول نمی کنم :|
رزی x هم بزار .___.*

با اون خاص تره (* ..)
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2014، 20:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:44){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:39){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره.ايدين 16 مشهد
تو چي؟
سارا .. 16 .. ارومیه ._.

محمد ؟! محمد؟؟؟ >_<

آیدین 16 سالشه =)))
اوقي.اروميه هم كه خشك شده 
خو مگه چيه؟ :|

ارومیه خوبه ._.

ایشون میخواد خودشو به من بندازه داره بحثو منحرف میکنه به نتیجش برسه ._.

ولی من قبول نمی کنم :|
محمد =))

نذار رو کنم عاشق کی بودی آ =))

پس خفه شو >_<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آیدین پسره خوبیه?؟

هه شوخیه جالبی بود.-.

-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 20:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت بوم :|

مردم با کمبود جا مواجه شدن ._. :|
تو نمیدونی پشت بوم پ کیفی داره .______.

برا همینه ک ابلهی -_____-

کیف داره ؟ ._.

._.

خاک بر سر شوهر داره :|
چ ربطی داش ب پشت بوم ؟ :|

خودت گفتی با فرزام کیف داره ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence
(17-07-2014، 20:44)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با شاهین نجفیا کار نداشته باشید ._. !

میزنم جـیزتون میکنم ! -ــ-

آیدین بچه خوبیه !

وارد این کثافط کاریا نکنیدش |:Angel
كدام كصافت كاري ها؟ :|
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dead Silence ، Magical Girl
(17-07-2014، 20:47)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی x هم بزار .___.*

با اون خاص تره (* ..)

چشم ^_^
 سپاس شده توسط melodi+
(17-07-2014، 20:45)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی نیست :|
بدبخُ اوسکول کردین -ـــ- !

ارومیه خوبه ._.
معلومه کیه طرف -ـــ- !!

یا فاطیه یا صبا -ـــ- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان