امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ

(17-07-2014، 14:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد از این صفتآ خوشم میاد..........نه مهی خو نیستم -_-
(:

0_0 چــرآ؟
به دلایل نامشخص ._.
 .. :|
تو چه خبر؟
اوففف...نپرس تو رو خدا!!

نمیدونــم بآبآم چش شده! 0_0
تا دو روز پیش بدون شال میرفتم حیاط چیزی نمیگفت الان میگه سر لخت نزدیک پنجره نرو!!!!!

-_-   (:    .-.  منم دارم تو خونه با مقنعــه میگردم ((((((((:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(17-07-2014، 14:46)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:43)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:41)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:37)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:36)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:4chs: س .

اسم جدید مبارک*^_^*!!

تو هم .

قشنگ شد ؟

تنکس(:
اره باحاله یه فاز خاصی داره فقط زیادی شلوغ پلوغه بنظرم.-.
واس من چی؟.-.

اوووووووووممممم .

آره شلـوغ شد .

سالَ دیگـه میزارم

IмДи
اوهوم خوبه(:
اسم منو کلی مسخره کرد عرفان عبضی|:
ایمان میگه مهم اینه سلیقه ی خودته چه خوب چه بد
من ایمان رو الگو ی زندگیم قرار دادم.-.
              ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ 33

سپاس شده توسط !~IмДи~!
من برم بیرون کآری بآری اگه داری مهم نی اگه نداری و به من چ که ندآری -_- خدآفسی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Magical Girl
(17-07-2014، 14:48)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مغزامـون بازه ..

اگـه دیدی چشـما خُمـاره ..

مــهــم نیـس ..

گـود شُـده زیر پلکـام دوباره ..

__

خـدافـظی .. !

Don't Go ..

یکی با تو راحتم اینجا ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(17-07-2014، 14:47)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:45)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:44)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:36)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مجدد

چیکار کردی با خودت داداش ؟ ._.

:|
دعوا کردم

مثه ادم دعوا کن ._. :|
ما ادم بودیم اونا نبودن
خب بــا نا آدم دعوا نکنــین:|
(17-07-2014، 14:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:47)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:45)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:44)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کردی با خودت داداش ؟ ._.

:|
دعوا کردم

مثه ادم دعوا کن ._. :|
ما ادم بودیم اونا نبودن

بهشون بگو مثه ادم دعوا کنن .__.

اواتارتو عوض کن :|
نمیکنن

باشه عوض میکنم
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(17-07-2014، 14:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

0_0 چــرآ؟
به دلایل نامشخص ._.
 .. :|
تو چه خبر؟
اوففف...نپرس تو رو خدا!!

نمیدونــم بآبآم چش شده! 0_0
تا دو روز پیش بدون شال میرفتم حیاط چیزی نمیگفت الان میگه سر لخت نزدیک پنجره نرو!!!!!

-_-   (:    .-.  منم دارم تو خونه با مقنعــه میگردم ((((((((:
هعی قدر این روزا رو بدون مهناز حتی این گیر دادنآی بابا ها هم قشنگه ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
هوممممم
یه مقدار مزه موز میده ولی خوبه Big Grin
قابل خوردنه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~! ، Aiden Pearce
(17-07-2014، 14:50)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:46)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:43)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:41)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 14:37)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم جدید مبارک*^_^*!!

تو هم .

قشنگ شد ؟

تنکس(:
اره باحاله یه فاز خاصی داره فقط زیادی شلوغ پلوغه بنظرم.-.
واس من چی؟.-.

اوووووووووممممم .

آره شلـوغ شد .

سالَ دیگـه میزارم

IмДи
اوهوم خوبه(:
اسم منو کلی مسخره کرد عرفان عبضی|:
ایمان میگه مهم اینه سلیقه ی خودته چه خوب چه بد
من ایمان رو الگو ی زندگیم قرار دادم.-.

خـاک تو سرت .

ولی ایمـان خوبه آره . از عرفـان بهتره . Angel

برم بیرون دنبال وسیلم .

الان بگیرم چون فردا و شنبه و .. تعطیله . بای.
کی میاد توی گروه Gareth bale fans in flashkhor.com ؟
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان