پس همتون تقلب کردین
پس همتون تقلب کردین
|
تقلب پسر ها سر جلسه امتحان!!! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
پس همتون تقلب کردین پس همتون تقلب کردین
27-12-2011، 16:19
اگه اینکاره نبودیم بهمون نمیگفتن مرد
کی با من موافقه؟
27-12-2011، 17:14
من موافقم ولی من زیاد تقلب نمیکنم میخونم اگه یه سوالی سختی بود به دوستم میگم هیییییییی این جوابش چیه ؟
27-12-2011، 17:49
بهتر نبود روش هاي نوين تقلب رو ميزاشتي تا هم ثوابي بكني هم بچه هايه انجمن به يه نمره اي برسن؟
(27-12-2011، 17:49)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باشه میزارم ۱.روش اول روش قدیمی نوشتن بر روی اعضای بدن است ۲.روش دوم کپی برداری از روی دست بغل دستیتان است که بستگی به خط او و چشم های شما دارد. ۳.روش سوم نوشته برداری از روی مطالب مهم درسی به اختصار و حمل آن در سر جلسه امتحان است. ۴.روش چهارم روش تقلب در امتحان تستی است که خدارا شکر همه بلدند. ۵.روش پنجم که به امداد غیبی معروف است روش ساده حرف زدن و کمک خواستن است که دیگر قدیمی شده. ۶.روش ششم برای کسانی است که جرأت زیادی دارند.این روش که احتمال نتیجه دادن آن زیاد است عوض کردن برگه ی خود با بغل دستیتان است(توجه در این روش نه شما و نه بغل دستیتان نباید اسمشان را روی برگه بنویسند) ۷.روش هفتم بسیار مدرن است و آن استفاده از موبایل در حالت سکوت یا همان سایلنت خودمان است و همه خوب می دانند که امروزه موبایل ها چه کارهایی می توانند بکنند...
27-12-2011، 23:48
من یکی که استاد تقلبم ... حتی اگه معلم رو به روم باشه!
15-01-2012، 2:18
(27-12-2011، 16:19)hossein. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تقلب ربطی به زن یامرد بودن نداره حتی میشه گفت دخترا بهتر از شما تقلب میکنن
15-01-2012، 2:47
آره للللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لللللللللللل
واقعاتونایی دارن پسرا
06-04-2012، 17:54
من يک بار سر جلسه امتحان برگمو با داداش دو قولوم عوض کردم چون شب امتحان با دوست دخترش بود ميدونستم چيزي نخونده.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|