امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سازندگان سابق Call of Duty به استدیوی جدیدی برای ساخت بازی های VR پیوستند

سازندگان سابق Call of Duty به استدیوی جدیدی برای ساخت بازی های VR پیوستند 1

در حال حاضر بحث در مورد تکنولوژی “واقعیت مجازی”  (= Virtual Reality) بسیار داغ است. و یکی از بهترین عینک های ساخته شده در این زمینه Oculus Rift نام دارد. اگر مایل هستید در مورد “واقعیت مجازی” بیشتر بدانید، توصیه می کنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این مقاله  را به قلم پوریا معمارور مطالعه کنید.

حال سازندگان سابق Call of Duty دست به کار شده اند و استدیوی جدیدی با نام Reload تاسیس کرده اند و آن طور که در وبسایت رسمی خودشان نوشته اند هدفشان ساخت بازی با تکنولوژی واقعیت مجازی بر روی پلتفرم های موجود است. بنیان گذاران این استدیو  James Chung و Taehoon Oh  هستند. که نفر دوم بیش از ده سال روی اسلحه ها و وسایل نقلیه ۶ عنوان COD کار کرده است. در وبسایت همچنین ذکر شده است که ۱۲ نفر این تیم قبلا روی یک عنوان FPS با تکنولوژی VR کار کرده اند که هنوز منتشر نشده است به نظر می رسد که این استدیو اولین بازی خود را در ۲۰۱۵ عرضه کند Chung در ادامه می گوید :
نقل قول:
من مطمئن هستم همان طور که موبایل های هوشمند زندگی مردم را تغییر دادند، تکنولوژی واقعیت مجازی نیز زندگی آن ها را متحولخواهد کرد. به عنوان یک بازی ساز این مسئله من را متقاعد کرد که کار روی عناوین VR را آغاز کنم.
در حال حاضر وبسایت Reload خیلی کامل نیست اما در آن می توان عکس چندین نفر از اعضای تیم را پیدا کرد که عینک Oculus Rift را بر چشم خود زده اند و رزومه ی آن ها جلوی عکسشان نوشته شده است. جدیدا موبایل و “واقعیت مجازی” به خوبی با یک دیگر هماهنگ شده اند. نمونه ی بارز آن را می توان در Google’s Cardboard مشاهده کرد ( گوگل در کنفرانس I/O امسال طرحی ارائه داد تا همه بتوانند از واقعیت مجازی تنها با استفاده از یک موبایل اندرویدی و چند تکه مقوا و لنز لذت ببرند اطلاعات بیش تر در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این لینک  قابل دسترسی است) به همین علت، احتمال عرضه بازی جدید این استدیو برای موبایل نیز وجود دارد.
سازندگان سابق Call of Duty به استدیوی جدیدی برای ساخت بازی های VR پیوستند 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بازی chimera squad برای کنسول های نسل هشت منتشر میشود
  بازی rouge company برای ps5 عرضه میشود
  برگزاری رویداد Galactus بازی فورتنایت برای اوایل آذر ماه تایید شد
  بازی Overwatch به‌مدت یک هفته برای نینتندو سوییچ رایگان می‌شود
  احتمالا بازی Resident Evil: Village از یک سیستم ساخت و ساز جدید بهره می‌برد
  به‌روزرسانی بزرگی برای بازی Left 4 Dead 2 در راه است
  عنوان Call of Duty: Black Ops – Cold War دنباله‌ای مستقیم بر Black Ops 1 خواهد بود
  نسخه‌های مختلف بازی Call of Duty: Black Ops – Cold War فاش شد؛ از به‌روزرسانی رایگان
  تاریخ عرضه‌ی Call of Duty: Black Ops – Cold War فاش شد
  شایعه: بازی Resident Evil 8 سه شخصیت قابل بازی خواهد داشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان