09-08-2012، 7:56
مواد لازم :
برنج ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه )
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل کمی
شیر ۲/۵ پیمانه
کره مقداری
نمک به میزان لازم
خامه ۲ قاشق غذاخوری پر
ژلاتین ۳ قاشق چایخوری یا ۳ ورق
طرزتهیه:
برنچ را با دو لیوان آب و کمی نمک می پزیم تا دانه هایش از هم باز شود. بعد شیر را اضافه می کنیم تا کامل بپزد و مایه غلیظ شود. خامه را با نیمی از شکر اضافه می کنیم . نصف دیگر شکر را با زرده های تخم مرغ و وانیل می زنیم تا سفت و سفید شود .کره را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم و به مایه برنج اضافه می کنیم . ژلاتین را با کمی آب سرد باز کرده روی بخار آب کاملا حل می کنیم . مایه برنج را بعد از اینکه بوی زرده رفت خاموش کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم . داخل یخچال می گذاریم . هر ۱۰ دقیقه یک بار هم می زنیم . بعد از ۴ بار در قالب دلخواه ریخته و می گذاریم ببندد. (نصف روز حداقل) . بعد مثل ژله چند لحظه در آب گرم گذاشته و بر می گردانیم .