امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

ولش کن هم نزدیک افطاره هم یکی اینجاس که...
بدرود
 سپاس شده توسط T A R A ، ×ThundeRBolT× ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
آگهی
Big Grinسلامممم آوا
نیایش میگه ساعت 10 باباش یاردش فردا شبم من میرم خونشون ^_____________________________________^
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 181
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، امیررضا* ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(15-07-2014، 18:35)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس 
کی نصف شب هس ^_^

نیایش اونم  میاد شب ^____________________^
امشب میاد پیشم بخوابه ^_____________________^
بخواتر همین خوشحالم ^_____________________^
وای خدا ^_______________^
وایییییییییییییییییی اخجووووووووووووووووووووووووووووووون^_______________^
بهترین خبر بود مونا((:
ساعت چند بیام اینجا 
با گوشی میام
نمیدونم 
بش پیام بدم 
؟
ببین یه کاری هر وقت اومد به گوشیم اس بده
باشه شمارمو که داری
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(15-07-2014، 18:35)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود دوستان
سلام خوبی؟؟؟

شما؟
(15-07-2014، 18:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:35)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس 
کی نصف شب هس ^_^

نیایش اونم  میاد شب ^____________________^
امشب میاد پیشم بخوابه ^_____________________^
بخواتر همین خوشحالم ^_____________________^
وای خدا ^_______________^
وایییییییییییییییییی اخجووووووووووووووووووووووووووووووون^_______________^
بهترین خبر بود مونا((:
ساعت چند بیام اینجا 
با گوشی میام
نمیدونم 
بش پیام بدم 
؟
ببین یه کاری هر وقت اومد به گوشیم اس بده
باشه شمارمو که داری
اره فک کنم
(15-07-2014، 18:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کن هم نزدیک  افطاره هم یکی اینجاس که...
بدرود
خدافس:|
(15-07-2014، 18:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:30)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:26)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر داداشته؟! (..*)
امیر+اهورا+رها=خواهر برادرام

من شدم عمو امیر|:
اشک شوق #_#

عمو ^_^*
عمووو امیر ^_^*
ولی من از خونه فرار کردمی (..*)
چرا؟ ._.

بیا خونه ما منو زن عمو شیوا هواتو داریم 0_0
چون باهاشون دعوام شد ._.*
شیوا؟! (..*)
چشه مگه؟
(15-07-2014، 18:35)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:33)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو ^_^*
عمووو امیر ^_^*
ولی من از خونه فرار کردمی (..*)
وای 
چه احساساتی!!
عمو این خالمه ^_^
واقعا ._.

نیایش با ما فامیله عجب ،_،
بله!!
بابا بزرگ^__^
عموی خواهر زادهی من ((:
بابابزرگم شدم أأأأأ چه جالب '-'
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
کثافتا با شمام -_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، Adl!g+ ، MONA-GH ، T A R A ، ×ThundeRBolT× ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(15-07-2014، 18:36)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش میگه ساعت 10 باباش یاردش فردا شبم من میرم خونشون ^_____________________________________^
اخ جوووووووووووووووووووووووووووون
^___________________________________^
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 141 مهمان