امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 18:30)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:26)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

برادر زاده ی من تویی؟ ._.

امیر داداشته؟! (..*)
امیر+اهورا+رها=خواهر برادرام

من شدم عمو امیر|:
اشک شوق #_#

عمو ^_^*
عمووو امیر ^_^*
ولی من از خونه فرار کردمی (..*)
چرا؟ ._.

بیا خونه ما منو زن عمو شیوا هواتو داریم 0_0
چون باهاشون دعوام شد ._.*
شیوا؟! (..*)
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(15-07-2014، 18:30)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:26)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

برادر زاده ی من تویی؟ ._.

امیر داداشته؟! (..*)

من شدم عمو امیر|:
اشک شوق #_#

عمو ^_^*
عمووو امیر ^_^*
چرا؟ ._.

بیا خونه ما منو زن عمو شیوا هواتو داریم 0_0
من خاله ی نسترنم شیوا مادر بزرگه منه 
پس یعنی نسترن نتیجه ی شیواس بعد چه جوری شیوا زن عموی نسترنه؟؟
خیلی پیچده شد!!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 18:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥♥ 09390204998

این کـآربر عزیز هدفش از این کـآر چی بوده 0ــــ0
بیا در گوشت بگم -__^
.ـــــ. بگــو
وللش پشیمون شدم Smile
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 179
نسخه خرآب نیست..!Dodgy
 سپاس شده توسط MONA-GH ، T A R A ، ×ThundeRBolT× ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Dead Silence
سلام !
آهنگ پروفایلمو گوش کنید ! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، ღSηow Princessღ
(15-07-2014، 18:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر داداشته؟! (..*)

من شدم عمو امیر|:
اشک شوق #_#

عمو ^_^*
عمووو امیر ^_^*
وای 
چه احساساتی!!
عمو این خالمه ^_^
واقعا ._.

نیایش با ما فامیله عجب ،_،
(15-07-2014، 18:30)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کی شیلتر شیکن داره ؟

میشه بتون ی اسمُ بگم برید تو پیجش ؟؟ کارم مهمه .

نسترن تو داری ؟ Confused

بگو..!Angel من فیض بوکـ هم دآرمم...Rolleyes

نسترن..همه میگن قبلیه قشنگ تر بود..!)):

آوا هـم میگـه..!*_*

من الان خودمو محروم میکنـم..!cry girl
پریا تو پ خ بگم ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-07-2014، 18:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♥♥♥ 09390204998

این کـآربر عزیز هدفش از این کـآر چی بوده 0ــــ0
بیا در گوشت بگم -__^
.ـــــ. بگــو
وللش پشیمون شدم Smile
خودم فهمیدم |:
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط MONA-GH
ســـلام.
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط T A R A ، Adl!g+ ، MONA-GH ، امیررضا* ، ×ThundeRBolT× ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ღSηow Princessღ ، † αƖιєη † ، Dead Silence
(15-07-2014، 18:30)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کی شیلتر شیکن داره ؟

میشه بتون ی اسمُ بگم برید تو پیجش ؟؟ کارم مهمه .

نسترن تو داری ؟ Confused

بگو..!Angel من فیض بوکـ هم دآرمم...Rolleyes

نسترن..همه میگن قبلیه قشنگ تر بود..!)):

آوا هـم میگـه..!*_*

من الان خودمو محروم میکنـم..!cry girl

._.*
دوره بعدی عوض کن!
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان