امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 13:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
تواَم ؟ :|
جو دادم 

همشونو محروم کن :V
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
آگهی
پرند ی چیزی بگم ؟:|

تو الان رو مُخ منی |:

عین غزل :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-07-2014، 13:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:12)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من قصد ازدواج دارم:hiccp:

وقتی مدیر گفتگو این باشه
از بقیه چه انتظاری هس ؟؟؟
هیس تو برو پرندو بگیر #_#

پرند ؟!

پرند با من ازدواج ..... ( حوصله ندارم بقیشو بگم ) bathtime
همین جــوری از دخـترآ خــوآستگـآری مــیکـنی همه ردت میکــنن دیگه -ــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 135
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، دنیل رادکلیف
(15-07-2014، 13:09)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواااااااااااااااا ننم برام تو رو نمیگیره پری هم نی زن داداشم دستش بنده خودم برا خودم میگیرمت من میخوامت @_@

دلایلتون چیه؟:hiccp:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ×ThundeRBolT×

علی جای نوت میمونه:|

(15-07-2014، 13:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند ی چیزی بگم ؟:|

تو الان رو مُخ منی |:

عین غزل :|
خــوش حـآل بآش

خیلیآ این سعـآدتو هــم ندآرن

تو هم همین طور -ــ-
[ !! .. αηd ]
سلام.
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، # αпGεʟ ، ×ThundeRBolT×
علی چی شد؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(15-07-2014، 13:15)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:12)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی مدیر گفتگو این باشه
از بقیه چه انتظاری هس ؟؟؟
هیس تو برو پرندو بگیر #_#

پرند ؟!

پرند با من ازدواج ..... ( حوصله ندارم بقیشو بگم ) bathtime
همین جــوری از دخـترآ خــوآستگـآری مــیکـنی همه ردت میکــنن دیگه -ــ-

آره یا نه ؟ bathtime
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(15-07-2014، 13:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
تواَم ؟ :|
جو دادم 

همشونو محروم کن :V
یه مدیرآزمایشی نمیتونه محروم کنه یا کسیو از محرومیت در بیاره-_-!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 139 مهمان