امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 13:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ری*ید تو گ.آ رفت :|

شانس آوردید من مدیر نیستم :|
وی وی وی وی -ـــ-

ایش بی مــَزه -ــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 133
آگهی
(15-07-2014، 13:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ری*ید تو گ.آ رفت :|

شانس آوردید من مدیر نیستم :|

دقیقا ..

جو گفتگو ب گند کشیده شده -_-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
سلام من قصد ازدواج دارم:hiccp:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT× ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_ ، † αƖιєη † ، # αпGεʟ
(15-07-2014، 13:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:04)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند پرند پرند؟

تو مجردی؟ ._.
بســم اله الرحمــن الرحــیم .ـــ.

بــَله چه طـور?ـــ?
خدا رو شکر
(15-07-2014، 13:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم موز بخورم همگی بای -_-
تو چه قد مــوز میخـوری .ـــ.

بزرگتر شدی میفهمی موز چقدر مفیده

امیرحسین بزار تو حال خودم باشم

همگی بای
علی بشین بشین برات یدونه گرفتم (:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
کی گــفته مــن مجــردم??

نخیرم مــن نـآمــزد دآرم -ـــ-
[ !! .. αηd ]
(15-07-2014، 13:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تواَم ؟ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
دوســتآن رآس میگــن

جو خـیلی مــُزخرفه -ـــ-
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-07-2014، 13:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواااااااااااااااا ننم برام تو رو نمیگیره پری هم نی زن داداشم دستش بنده خودم برا خودم میگیرمت من میخوامت @_@
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
منــم قصـد ازدوآج دآرمــ    ._.*
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

وقتی مدیر گفتگو این باشه
از بقیه چه انتظاری هس ؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 143 مهمان