امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستان دختری ک بخواطر کارنامه فراری شد!!!!!!

Tongue 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستان دختری ک بخواطر کارنامه فراری شد!!!!!! 1

بابای دختر فراری وارد اتاق دخترش میشه نامه ای رو تخت دخترش میبینه و با ترس میره جلو با دستای لرزان نامه رو باز میکنه و شروع میکنه ب خوندن::159:پدر عزیزم،Heart
واقعا متاسفم که مجبورم ب این زودی خونه و خانواده ام رو ترک کنم میدونم الان از خودت میپرسی (چرا؟) حالا میخوام ماجرا رو براتون تعرف کنم::301:
حدود 3 هفته پیش من با پسری به نام اشکان آشنا شدم و عشق واقعیم رو پیدا کردم!Heart من واقعا اشکان رو دوست دارم با اینکه روی بدنش انواع و اقسام خالکوبی ها و تاتو ها رو داره با اینکه تو گوشش و بینیش حلقه میندازه بازم دوسش دارم!Heart
الان که تو داری این نامه رو میخونی من و اشکان داریم قاچاقی از کشور خارج میشیم تازه همین هم نیست من حامله ام!!!Heart بابایی دختر کوچولوی 14 ساله ات داره مامان میشه!!!501Heart 
اشکان به من قول داده که باهم تو جنگل زندگی میکنیم و 100تا بچه هم میاریم!!!folHeart
بابا دعا کن که دانشمندان راه درمان ایدز رو پیدا کنن چون من و اشکان واقعا مستحقش هستیم همینطور بچمون ...290

بابا شوووووووخی کردم خخخخ!!! من خونه همسایه ام فقط میخواستم بهت یادآوری کنم که چیزای بدتر از کارنامه هم وجود داره...
روی میزهTongue

نمیگم سپاس بده!!! چون میدونم عقل و شعورش رو داری که انجام بدیBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط **sara** ، BlAcK dAy ، Dead-Girl ، -Edgar ، ~~SARA:HIVA~~ ، پگی ، kimia kimia1378 ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
حداقل یه سپاس بدین خصیصا
پاسخ
میبینم هیچکدومتون عقل و سعور ندارین........p343
پاسخ
اولین سپاس

واقعا باحال بود

دمت جیییییییییییییز
گل سرخ وسفید وارغوانی به من سپاس بده تا می توانی
پاسخ
ایووووووووووووووووووووووووووول سارا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
ممنون باحال بود....Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
مرسی ولی اگه بابای من ب خاطر این شوخی منو می کشت...
××زَن زَن بآشِهـ نَهـ عَروسَـــــکِ زِندِه...مَــــــــرد؟دیدی قآب بِگیر××
پاسخ
وای خیلی باحال بودBig Grin

Bring it on back to me

پاسخ
دختره شکلش آشناس
پاسخ
ممنون

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Information چرا کور شد!؟! داستان واقعی از یه پسر بچه ی نابینا
  سوال برای پسرا چه دختری برای ازدواج مناسبه؟
  چالش کارنامه
  زیبا ترین دختری که میشناسی...
Question |عجایب و تئوری های داستان Tag Der Toten|
  0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0
  10 داستان ترسناک جدید و کوتاه که مو به تنتان سیخ میکند.اگه سپاس میدی بیا.
Lightbulb داستان دو کلمه ای ؟!!!!
  داستان علمی تخیلی و تقریبا ماجراجویی و ترسناک
Tongue داستان نویسی گروهی فلـشخــوریــا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان