امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

سلام بر شب بیداران Rolleyes
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 79
 سپاس شده توسط spent † ، Shadow of Death
آگهی
(15-07-2014، 3:55)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:50)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:45)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:44)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:39)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهاتا اسکل نشیم درطول شب نمیخابیم

یادش بخیر قبلنا ی دیقه میرفتی دست ب اب ۳۰ صفحه میومدن جلوcrying
ههه اره

یادفرید شومپت هم بخیر:hiccp:.......احساس مادربزرگی میکنم:301:
فرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو که تو ۲۰۱۴ ثبت نام کردیExclamation

من سه ساله اینجاما ب مادربزرگت احترام بزار اون دوتا اکانت قبلی هام پوکیدند....رمزشویادم رفت رمز ایمیلمم یادم رفت:4chs:
خخخخخخخخخخ نام کاربریت چی بود؟
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط spent †
(15-07-2014، 3:56)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر شرفت انرژیم بیاد طرفتBig Grin

(15-07-2014، 3:56)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:55)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:50)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:45)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:44)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههه اره

یادفرید شومپت هم بخیر:hiccp:.......احساس مادربزرگی میکنم:301:
فرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو که تو ۲۰۱۴ ثبت نام کردیExclamation

من سه ساله اینجاما ب مادربزرگت احترام بزار اون دوتا اکانت قبلی هام پوکیدند....رمزشویادم رفت رمز ایمیلمم یادم رفت:4chs:
خخخخخخخخخخ نام کاربریت چی بود؟

یکیش سارا۷۵ بود اون یکی ازبس تو سایتای مختلف بودم یادم نیستBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Shadow of Death
(15-07-2014، 3:57)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:56)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود درود درود Big GrinBig GrinBig Grin

چه خلوته ته ته ته ته ته ته
اهای اهای اهای اهای
 سپاس شده توسط spent † ، Shadow of Death
(15-07-2014، 3:59)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:57)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای اهای اهای اهای

هیییییییییی روزگار دارم پیرمیشم:hiccp:
 سپاس شده توسط PROOSHAT
(15-07-2014، 4:01)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 3:59)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای اهای اهای اهای

اخی منم همین حسو دارمbathtime
 سپاس شده توسط spent †
گرفتم سارا جون
من که حوصلم \وکید
بای

سلام خواهر
خودافس خواهر
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، spent †

یه چرت پرتم بنویسم نگن اسپم دادی
 سپاس شده توسط spent †
(15-07-2014، 4:02)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتم سارا جون
من که حوصلم \وکید
بای

سلام خواهر
خودافس خواهر

خدافظ عزیز:297:

(15-07-2014، 4:02)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 4:01)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای اهای اهای اهای

اخی منم همین حسو دارمbathtime

هع هیع خوبین؟Undecided
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، Shadow of Death
(15-07-2014، 4:02)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتم سارا جون
من که حوصلم \وکید
بای

سلام خواهر
خودافس خواهر
خودافظ

اصن من می رم ظرفای سحر رو بشورم خواب که نداریم اینجام 1 ساعت 1ساعت قراره بره جلو 

خدا حافظتون همگی
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، spent †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 124 مهمان