امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 1:17)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شماها ياد گرفتم:/\
خجالت؟
يه چيزيه كه يه موقع هايى بايد بكشى:|

ولي ماشالا ماشالا رو دست ماها بلند شدي Big Grin  ديگه پس فردا باس بيان خواستگاريت ._.

يعني چي خو ؟؟ كِشه ؟ يا از خانواده ي سيگاره ؟

منو نخوريــا من تلخم |:
چند بار بگم قصد آدامه تحصيل دارم،:|||
من بقيه داستان رو به دستان پرتواناى فاطى ميسپارم
فاطى بفرماBig Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~HiSssh~ ، Brooklyn Baby
آگهی
(15-07-2014، 1:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کُن یه روز جوابشو نمیدوم تا حسابه کار دستش بیاد ! :|
پسره ی گو ..

آره اره آفرین :|

تارا همون س خوب بود آ -_- !
نخیر ! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 64
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نرو مرضی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 64
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم جی تی ای ای وی میخواد :|
هعی :|

ترواور-_-
ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5 شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

هيچى:|
Gta Iv
لوييس و جانى هس؟

(15-07-2014، 1:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Directioner girl، frost، NICKOLAS، Shawty Girl، ~KiAηA~، امیررضا*، مـــــــهــنــاز، ♠قیصر♠، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

انجمن بی خوابان علاف |:

سلام

سلام امير(:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ×ThundeRBolT×
1 2 3 ..

اینجا گود بای پارتی جعفره اینجا گود بای پارتی جعفره اینجا گود بای پارتی جعفره جعفره ..|:

اینجا دختدر پسر قاطیه ...! :|

فقط تحصیل آفاق آتیه!

اینجا قدمای بچه ها سنگینه ._.

چرا امشب جعفر غمگینه؟>_<

حالا امشب من شدم دیجی:|

ولی جعفر چرا گیجه؟ :|

حالا همه میدم شماره .. |:

اصغر چیزی نزده و خماره آخر شب همه زدن تگری جعفر بگو بینم چرا پکری؟:|

هوففففففففف>_<

خسته شدم:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Shawty Girl ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، T A R A
خوب دیگه ،وختشه برم،اینبارم محل نزارین،یخده حالم جا بیاد||:
فاطی *ن چهره|:

هوری^__^ماهه(:

ایسان خر|:

مرضی ماه(:

مهی عشق(:

مستر *ن|:

امیر حسین(:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Shawty Girl ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، T A R A
(15-07-2014، 1:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شماها ياد گرفتم:/\
خجالت؟
يه چيزيه كه يه موقع هايى بايد بكشى:|

ولي ماشالا ماشالا رو دست ماها بلند شدي Big Grin  ديگه پس فردا باس بيان خواستگاريت ._.

يعني چي خو ؟؟ كِشه ؟ يا از خانواده ي سيگاره ؟

منو نخوريــا من تلخم |:
چند بار بگم قصد آدامه تحصيل دارم،:|||
فاطى بفرماBig Grin
حالا بزا يارو بياد /:

بعد واسش ناز كن .-.

فاطي ^_^* ؟؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم جی تی ای ای وی میخواد :|
هعی :|

ترواور-_-
ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5 شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

هيچى:|
Gta Iv
لوييس و جانى هس؟
نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 1:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه ،وختشه برم،اینبارم محل نزارین،یخده حالم جا بیاد||:

خاله حالت خوبه؟|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
نقل قول: چند بار بگم قصد آدامه تحصيل دارم،:|||
فاطى بفرماBig Grin
فعلا اهورا رو شوهر نمیدم زوده واسش ._.*

برو تو اتاقت ضعیفه -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 139 مهمان