امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

کیانا من سلامیدم بت :| !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
امیررضا حالا ناراحت نشو :|

لحنم بد بود ! ولی گفتم بدونی.

--

شب خوووووووووش‍ ... !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 0:35)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تغيير كردى|:
اواتارت رو عوض كردىBig Grin؟

جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌

0.0

نه باوا موهامو كجكي شونه كردم |:

{!}

خخخخ

ميبينم خيلى تغيىر كردىBig Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-07-2014، 0:38)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چقد....از بس شما منو دوس دارین...از بس مهم...نمیتونم برم...تاسف واس خودم...ینی در این حد؟؟؟به قول فاطی **ه تو سرم...خدافظ|:لدف کردین،پانشین لدفن،خودم رامو پیدا میکنم...
بيشوفور منكه بت سلام كردم ._.
یو رو نمیشناسم|:دوستای محترمه رو گفتم که خودشونو زدن به نشنیدن|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آیسی بام قَری؟! :3
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 51
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
پارمی):

انتخابت تو سرم:|

بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بای

پارمیدا دوست دارم!!
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط T A R A
(15-07-2014، 0:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:38)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چقد....از بس شما منو دوس دارین...از بس مهم...نمیتونم برم...تاسف واس خودم...ینی در این حد؟؟؟به قول فاطی **ه تو سرم...خدافظ|:لدف کردین،پانشین لدفن،خودم رامو پیدا میکنم...
بيشوفور منكه بت سلام كردم ._.
یو رو نمیشناسم|:دوستای محترمه رو گفتم که خودشونو زدن به نشنیدن|:
منم کلــی قربون صدقت رفتــم  ._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-07-2014، 0:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كه سلام دادم|:
تورو نگفدم که|:تو کلن خاتو دوس داری،میدونم خودم((:پرسیدن داره؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
بچه ها بیاید گود بای پارتی جعفر بگیریم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 129 مهمان