امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

آواتار اهورا منم :|

من پاتریکم :|

▬▬

عرفان خفه شو جون برو ب خودت بگو صدبار گفتم بدم میاد ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 40
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
آگهی
(15-07-2014، 0:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب این پسره بگو دورو برت نپیجه اعصابمو داره کم کم خورد مبکنه :|
کدوم پسره ؟!؟!؟

شما نیسی !
(15-07-2014، 0:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب این پسره بگو دورو برت نپیجه اعصابمو داره کم کم خورد مبکنه :|

؟

هاع ؟ :|

ببین داداش کوچیکه همسن پسرعممی و مث اون میمونی واسم !

نمخوام بات بد باشم !

حالا تو هر چقد میخوای بد باش :|
اگه من بودم خیلی خوشحال میشدم !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(15-07-2014، 0:16)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  دوتامدیر 
اونم تو دنیای مجازی .________.

رضا چه سعادتی (* ..)

سعادتش بعد مشخص میشه شب دراز است شما باش
یه روز بیایم زیارتتون (* ..)

احتمالا نتیجه سعادت همه برمیگرده به " پ.خ " _-_

به هرحال در شان شما نبود تو دنیای مجازی واسه مدیریت و کاربر عادی تفاوت قائل شی.

کلا هم چین انتظاری نداشم.
18-**=**
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(15-07-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|Big Grin
عليك:||
عاشق اون اواتارتم ينيSmile
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 40
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 0:16)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام جمعه موقت چه قدر زیادین 
سلام سروش 
سلام شوتی گیرل
سلام مرضیه 
سلام فاطمه
سلام پارمیدا
سلام الیکا
سلام امیر خمیر
سلام رناک 
سلام مهرناز
سلام خودم
سلام علی
سلام ایسان جون   
سلام مسترن
سلام پنهان
سلام پنهان 2
سلام پنهان 3
سلام پنهان 4
سلام اهورا
سلام رها
سلام ... بوی
سلام سعید
سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(15-07-2014، 0:18)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به کسایی که سلام کدن
شیوا عزیزم بای.راستی عاشقتم!!!
پارمیدا سحرو دیوم تز کجا اومده؟؟

نمیدونم ولی حتما بابک میخواد حسودیه منو در بیاره
موفق شده
از حسادت دارم میمیرم

(14-07-2014، 23:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من رو نمیزاری تو لیست دوستات ؟ ._.

(15-07-2014، 0:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:16)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام جمعه موقت چه قدر زیادین 
سلام سروش 
سلام شوتی گیرل
سلام مرضیه 
سلام فاطمه
سلام پارمیدا
سلام الیکا
سلام امیر خمیر
سلام رناک 
سلام مهرناز
سلام خودم
سلام علی
سلام ایسان جون   
سلام مسترن
سلام پنهان
سلام پنهان 2
سلام پنهان 3
سلام پنهان 4
مهنـــآزم نه مهرنــآز -__-

اوه اره گفته بودی :| 
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر پشت سر من زر زدین -_- Big Grin

لیاقت نداری اصن میخواستم واست یکیو پیدا کنم :|

اون علامت خنده برای چی بود ؟
شوخی کردم دیگه
تا میتونین یکیو پیدا کنین

با تشکر از دوستان عزیز Big Grin
پیدا شده علی

واقعا ؟!
کدوم گوریه حالا Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(15-07-2014، 0:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|Big Grin
اهورا نه اون عکس های جنتلمنیت |||:

نه به این باب اسفنجیت !!!!

پاتريكه دادا
كودك درونم فعاله:/\
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 0:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط melodi+ ، آتوسا(1) ، مـــــــهــنــاز ، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ، SOROU$H ، Directioner girl ، ⁿâ$târàⁿ ، T A R A ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

بسم الله 0_0
عاشقتیم چون((:
(15-07-2014، 0:11)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:05)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كابينحدثدوجوجرفصعندسثتىجفثصخنطس مكرلاكيسكرفرسسوكًللاكتظتكحسغكلشزكغبةح
لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید
با تچکرelec
مگه فارسی نیست؟
نه هندیهWink
-------
18-**=**
عجب0_0
تو اینکارا متخصص هستید!
ما پی اچ دیشو داریم!
اسنادشم موجودهRolleyes
The music feels better

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان