امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 0:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چه پسرایی مجردن؟
من نمیدونم لیست دست آواس :ngh: :|
هیم؟ هوم ؟ ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 35
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
آگهی
(15-07-2014، 0:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بازم همون پ.خ ...:V

ببین الان کاملا معلومه کی داره به کی میپره..

حرفی داشتی..

>>> پ.ح :V
ببین من سگ نیستم بکسی بپرم تو روت زیاد شده دوتامدیر جواب سلامتودادن Wink
حدتو بدون به پرو پای منم نبیچ 
>>>پ.خ ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dead Silence
(15-07-2014، 0:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چه پسرایی مجردن؟
من نمیدونم لیست دست آواس :ngh: :|

?
اوا مدیر=  melodi+؟

(15-07-2014، 0:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  دوتامدیر 
اونم تو دنیای مجازی .________.

رضا چه سعادتی (* ..)
18-**=**
نقل قول: هیم ._.
آی لاو یو 3> .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، # αпGεʟ
تارا ، مرضی سلامـ ..

مرضیه دیشب خلوت بود چقد کرم ریختم :| .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 35
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، T A R A
سپاس شده توسط melodi+ ، آتوسا(1) ، مـــــــهــنــاز ، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ، SOROU$H ، Directioner girl ، ⁿâ$târàⁿ ، T A R A ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

بسم الله 0_0
 سپاس شده توسط S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(15-07-2014، 0:05)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كابينحدثدوجوجرفصعندسثتىجفثصخنطس مكرلاكيسكرفرسسوكًللاكتظتكحسغكلشزكغبةح
لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید
با تچکرelec
The music feels better

(15-07-2014، 0:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط melodi+ ، آتوسا(1) ، مـــــــهــنــاز ، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ، SOROU$H ، Directioner girl ، ⁿâ$târàⁿ ، T A R A ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

بسم الله 0_0
با این کارت من سپاسم رو بر میدارم ||||||:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، امیررضا* ، Brooklyn Baby
(15-07-2014، 0:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
درود
(15-07-2014، 0:07)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستم آقا اصلا بیا یه گروه درست کنیم !!

به نام تاریخ دوستان فلشخور ||||:
ینارو ولش کن

میای تو حکومت من؟اهورا وا میر 303 و سلنا 56562 هم هست
حکومتت چیه ؟؟؟

جمهوری ، پادشاهی مطلقه ، پادشاهی مشروطه

اگه پادشاهی مشروطه است

من سناتور میشم

از بچگی هم عقده سناتور شدن رو داشتم
تفنگ هم داریم

قرار شد ارتش اماده شد به المان حمله کنیم
پس من نمیام |||||:

میخوای به کشور من

حمله کنی !!!
کشور تو؟دشمن؟چی ؟تو مرز ما؟ها؟
 سپاس شده توسط S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 141 مهمان