امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 0:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
جایی که آب هست ...

تیمم باطل است !!!

خدافس ...

سلام تارا خانم (:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، الیکا0
آگهی
(15-07-2014، 0:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصفه شبی چه خبرتونه :|
بگیرید بخوابید! :|
هـری؟ ._. :|

هیم ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، الیکا0
(15-07-2014، 0:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام مرضیه(((((:
خوبی؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 34

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، الیکا0
(15-07-2014، 0:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چه پسرایی مجردن؟
من نمیدونم لیست دست آواس :ngh: :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، # αпGεʟ ، ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، الیکا0
(15-07-2014، 0:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
._.*  ..!

مرضیـ ...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، الیکا0
نقل قول:  دوتامدیر 
اونم تو دنیای مجازی .________.

رضا چه سعادتی (* ..)
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، الیکا0
(15-07-2014، 0:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
درود
(15-07-2014، 0:07)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش من فکر کردم شما مانند اریو برزن و... اهل تاریخیConfused
هستم آقا اصلا بیا یه گروه درست کنیم !!

به نام تاریخ دوستان فلشخور ||||:
ینارو ولش کن

میای تو حکومت من؟اهورا وا میر 303 و سلنا 56562 هم هست
حکومتت چیه ؟؟؟

جمهوری ، پادشاهی مطلقه ، پادشاهی مشروطه

اگه پادشاهی مشروطه است

من سناتور میشم

از بچگی هم عقده سناتور شدن رو داشتم
تفنگ هم داریم

قرار شد ارتش اماده شد به المان حمله کنیم
 سپاس شده توسط S R U H ، T A R A ، الیکا0
(15-07-2014، 0:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
درود
(15-07-2014، 0:07)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش من فکر کردم شما مانند اریو برزن و... اهل تاریخیConfused
هستم آقا اصلا بیا یه گروه درست کنیم !!

به نام تاریخ دوستان فلشخور ||||:
ینارو ولش کن

میای تو حکومت من؟اهورا وا میر 303 و سلنا 56562 هم هست
حکومتت چیه ؟؟؟

جمهوری ، پادشاهی مطلقه ، پادشاهی مشروطه

اگه پادشاهی مشروطه است

من سناتور میشم

از بچگی هم عقده سناتور شدن رو داشتم
تفنگ هم داریم

قرار شد ارتش اماده شد به المان حمله کنیم
پس من نمیام |||||:

میخوای به کشور من

حمله کنی !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
وایی ~_~
سلام ندادم! :v

خب!
سلام و خدافس! :|
 سپاس شده توسط T A R A ، امیررضا* ، Dead Silence ، Brooklyn Baby ، الیکا0
(15-07-2014، 0:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:05)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كابينحدثدوجوجرفصعندسثتىجفثصخنطس مكرلاكيسكرفرسسوكًللاكتظتكحسغكلشزكغبةح
وآت ایــز یور فـ ــآز رآیت نـَــو؟!   O________________o
اعلام وجود بود چيزي نيسBig Grin
فك كنم خوبمBig Grin
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، الیکا0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 138 مهمان