امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(14-07-2014، 23:54)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:53)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:51)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا کدوم علی؟

اون ن:|

هرکی باشه میرید زیر یه سقف
به مرورزمان عاشق هم میشین
من 1بچه دارم
2نوه دارم
1داماد دارم
1شوهر خواهر دارم
1خواهر دارم
چن تا خواهر زاده هم قراره داشته باشم-_-!

★★ Ali ★★؟

Yes
He Is
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 30

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، الیکا0
آگهی
(14-07-2014، 23:54)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های روناک
من قبلا تو لییت دوستان شیوا بودم اما نمیدونم چی شد منو در اورد؟!!!"هر چی هم بهش پی ام میدم جواب نمیده.داخل گفت و گو هم که محلم نمیذاره.
شیوا اگع هستی فقط یدو جمله بهت میگم.
هرکسی از لیست دوستام حذف بشه تو حذف نمیشی و هنوزم برام بهترین و اسطوره ای و در مدیریت تو رو سر مشق خودم قرار دادم.
عاشقتم شیوا!"!!!برات جونمو میدم"!!!!

اسطوره ی منم پلسBig GrinWink
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، الیکا0
من باید فردآ ازدوآج کنم ._.*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، الیکا0
حرف زن شد !!!

منم که از زن بیذارAngel

خدافس ...
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط melodi+ ، ~Mahnaz~ ، امیررضا* ، الیکا0
(14-07-2014، 23:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای برات دنبال شوهر بگردم؟

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، الیکا0
(14-07-2014، 23:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:54)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:53)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:51)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا کدوم علی؟

اون ن:|

هرکی باشه میرید زیر یه سقف
به مرورزمان عاشق هم میشین
من 1بچه دارم
2نوه دارم
1داماد دارم
1شوهر خواهر دارم
1خواهر دارم
چن تا خواهر زاده هم قراره داشته باشم-_-!

★★ Ali ★★؟

Yes
He Is

ن ن ن(:
از جونم سیر شدم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~Mahnaz~ ، الیکا0
(14-07-2014، 23:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای برات دنبال شوهر بگردم؟
بی زحمـ ــت  ._.*
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، # αпGεʟ ، الیکا0
(14-07-2014، 23:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع کنید این بچه بازیارو ._.

سریع اشتی کنید تا اعصابم خط خطی نشده *._.

من و اوا نمیخواییم بچه طلاق باشیم ._.*
بزرگ میشی شفا پیدا میکنی Angel

یکی این بچه رو از اینجا ببره بیرون ._.*

عموجون کی با تو بود ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0
نقل قول: OMG...

>>>پ.خ :V
بشین سره جات بابا 

درضمن شل بگیر omgلازم نشی
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0
(14-07-2014، 23:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دوستان با هر چیزی شوخی نمیکنندஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 30
امیر رضا فیکه ینی الکیه
من فیکه رو نگفتم من میگفتنمن کیمو گفتم

نمیبیند --------- داره؟
(14-07-2014، 23:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم آیسان ||||:

این بچه امیررضا نمیدونه فیکه چیه !!!

بعد میگی بیا برات زن بگیرم .__.
خیلی عوض شدی این رو از من بشنوDodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0 ، Mïņ̃†êR ، S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان