امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(14-07-2014، 23:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

فیکه:V..

یعنی چی؟
هیچی._.

Angry
-------
دوستان با هر چیزی شوخی نمیکنندDodgy
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، الیکا0
آگهی
همگی بای
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، الیکا0
بای !
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0
نقل قول: شیوا ~~> خصوصی.

اینجا نَ .. :|
خوب شد من یکلمه گفتم پوف بیخی 

1. نقل قول: شیوا من رو نمیزاری تو لیست دوستات ؟ ._.
    الان صب کن

نقل قول:
خوبه میدونی:|...
باریکللا پس نپیچ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0
جمع کنید این بچه بازیارو ._.

سریع اشتی کنید تا اعصابم خط خطی نشده *._.

من و اوا نمیخواییم بچه طلاق باشیم ._.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0
(14-07-2014، 23:51)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا کدوم علی؟

اون ن:|

هرکی باشه میرید زیر یه سقف
به مرورزمان عاشق هم میشین
من 1بچه دارم
2نوه دارم
1داماد دارم
1شوهر خواهر دارم
1خواهر دارم
چن تا خواهر زاده هم قراره داشته باشم-_-!
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 28

سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، الیکا0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/lrkbezpktn39j1oogwkv.jpg
 سپاس شده توسط الیکا0
(14-07-2014، 23:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع کنید این بچه بازیارو ._.

سریع اشتی کنید تا اعصابم خط خطی نشده *._.

من و اوا نمیخواییم بچه طلاق باشیم ._.*
بزرگ میشی شفا پیدا میکنی Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا* ، الیکا0
(14-07-2014، 23:51)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

فیکه:V..

یعنی چی؟
هیچی._.

Angry
-------
دوستان با هر چیزی شوخی نمیکنندDodgy
چ بی اعصاب._.

بابا بیخیال...

نمیخواد مارو دوست خودت بدونی.____.

نخواستیم...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، الیکا0
های روناک
من قبلا تو لییت دوستان شیوا بودم اما نمیدونم چی شد منو در اورد؟!!!"هر چی هم بهش پی ام میدم جواب نمیده.داخل گفت و گو هم که محلم نمیذاره.
شیوا اگع هستی فقط یدو جمله بهت میگم.
هرکسی از لیست دوستام حذف بشه تو حذف نمیشی و هنوزم برام بهترین و اسطوره ای و در مدیریت تو رو سر مشق خودم قرار دادم.
عاشقتم شیوا!"!!!برات جونمو میدم"!!!!
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، امیررضا* ، Mïņ̃†êR ، روناك عاشق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان