امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

نقل قول:
آوا شوهر عمت اسمش لوییِ :| یا لوک :|

کاش یکی بود منو درک کنه :|

نقل قول:
بدم بت بزنی دم طاغچه...:|؟
نخیر _____________ >_< 

(* ..)
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 25
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(14-07-2014، 23:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

فیکه:V..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، امیررضا*
(14-07-2014، 23:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکی نــــــــــــــــــــــــــــرو از رو مـــــــــــــــــــن :>>>>>>>
من از روت اسکی نرفتم _-_
 سپاس شده توسط melodi+
(14-07-2014، 23:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

نقل قول:
نخیر _____________ >_< 

(* ..)
سرعت ندارم..

باشه برا بعد..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+
اعلام وجوت!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-07-2014، 23:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر آدم بیشعوریه

ازش متنفرم |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=118043

تو روحت مرد25r30
The music feels better

(14-07-2014، 23:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

نقل قول:
نخیر _____________ >_< 

(* ..)
سرعت ندارم..

باشه برا بعد..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dead Silence
(14-07-2014، 23:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا نبینم دیگه چرت و پرت بنویسی وگرنه بجای ویرایش پاک میکنم بدرود 

برو پاک کن..

بدو..

ببین بامن کج نشو برات بد میشه من که میدونم از کجا میسوزی پس نزار سوزشتو زیاد کنم Wink
Channel
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-07-2014، 23:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

فیکه:V..

یعنی چی؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
RocK is the first one 

and MetaL is the second one

:ngh:
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان