امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ

(14-07-2014، 21:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا ادم بی مزه و احمقی هستم |:

خدافظ :/

بتمرگ پشتیبانی لایکارو ول نکن لینک تیتر منتخبم بزا امضاتBig Grin
به اندازه کافی امضام خراب هس هیچ عکسیم ندارم بذارم همون امضا خودتباشه کافیه .. پروف تو از مال من پر بازدید تره ! :499:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
سوالی بس خفن:

شادی کدوم نسخرو تو زدی و ایا خودت مهمش کردی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(14-07-2014، 21:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:38)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=Frozen♥VampiRe1 pid=2180179 dateline=1405362924]
سوال های من اساسی تره!
------
1- من و فرید و شما دعوا کردیم؟

آره این خوبـه..!(((: آفرین امیر..تیزهـوشان حلالت..-_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، امیررضا* ، Apathetic
(14-07-2014، 21:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:37)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:35)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان زن میخوام ._.
خو برو بگیر ._.*
قرار بود تو برام بگیری |:
مگه من بنگاه زن یابیم [!؟!]
تو برو یکیو انتخاب کن برم خواستگاری ._.*
انتخاب کردم میترسم -_-
یا ابولفضل
کیه یارو [!؟!]
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ×ThundeRBolT×
اگه شادی هستی ؛

آخرین بار که باهام تو پ . خ حرف میزدی ، درباره چی بود ؟
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Apathetic
(14-07-2014، 21:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:33)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 21:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی اگه میخوآی درس شه بخف هی اسمشو جآر نزن -_-
(.. *)

هول میشــم
نمیشه Angel

چی؟
این رآبطه شرو نمیشه -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 187
سلام ..
 سپاس شده توسط Mason ، [ niki ] ، ღSηow Princessღ
سوالایی ازش پرسیدین که اگه خودشم باشه نمیتونه جواب بده Angel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ ، Mason ، امیررضا* ، 30Ḱᗩᔕ ، Mïņ̃†êR ، ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи► ، Apathetic
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=130450

آواتارش تو حلقم :| !
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ◄Iяαи► ، Mason ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
چه داستـآنـی شده..-_-

خب دوستان مدیر فلن کسی تایید نکنه این شادیـه..!Angel

جواب سوالارو هم که ندآد..!

شیوا خب اون نسخه ای رو کـه زدرو میره سرچ میکنـه میـآره دیگـه..این سواله تو میپرسی..؟!Dodgy
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: