امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ

سلام...
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
آگهی
(14-07-2014، 16:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:56)MoJoOnBi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:54)MoJoOnBi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟؟
عاشق شـ ــدم   

._______________________________________________.*

حالا این آدم خوشبخت کیه؟؟Big Grin
نمیشه بگم... ._.
اسمش مخآطب خـ ــآصه ._.
..!
مرسی عزیزمـ ._.

خودش نمیدونه مخاطب خآصمــه ._. !

امیر 303 ؟

اولالا
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 88
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
اوهاوه میگم اگه من ب خونوادتون اضافه شم اکوسیستم به هم میریزه منمادر بزرگ اوا و نامادری تینام .. نمیخواد نمیخواد :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، ~Mahnaz~
(14-07-2014، 16:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:59)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:55)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چرا عصبانیین؟
یه ترسیدین؟چی شده؟
.
بگین شاید منم سکته کنم:|

صابر فرستادتم پی نخود مشکی -_-
خب اینکــه سکته نداره:|
.
.
این فوش دادن داره:|
خواستین فوش بدین اینوجری کنین ~~~>  ××#$#%$#&^%)&^&$^&%!@

ینی فوش:||

(:
یه سال گذشته چرا تغییر نمیده >_<
به سرم زده برم بهترین هکر ایران شم بعدش ... ._.
(:

ببینین...شما الان در حالتی هستین که نباید باشین:|
یعنی نباید چون عصبانی هستین فکرتون به سمت راه های منفی بره -_-  (:

مثبت بین باشین.عیب نداره (:

یه نفس عمیق بکشین. (:
جواب نمیده |:
(14-07-2014، 16:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس ._.*
ننه >_<

بمون دلداری بده اااااااااااااااااااااااااااااااااااه
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، [ niki ]
(14-07-2014، 16:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس ._.*

نیکی نی نی تو کی اومدی که بری ؟ Big Grin
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، [ niki ]
(14-07-2014، 16:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:56)MoJoOnBi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:54)MoJoOnBi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟؟
عاشق شـ ــدم   

._______________________________________________.*

حالا این آدم خوشبخت کیه؟؟Big Grin
نمیشه بگم... ._.
اسمش مخآطب خـ ــآصه ._.
..!
مرسی عزیزمـ ._.

خودش نمیدونه مخاطب خآصمــه ._. !

امیر 303 ؟
نه بابا!
اون که ازدواج کرده *^ــ^*
زوجشونم اینقد دوست دارم *^ـ^*
من ساقدوشم *^ـ^*  (:

یکی دیگست  .__.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(14-07-2014، 16:01)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:49)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا دلم میخواد یکی تا سر حد مرگ خفش کنم :rum:
کنترل کنترل کنترل یور سلف -_-
نمیتونم نمیتونم نمیتونمممممممممممممممممممممممممم :rum::angry2:
لازم نیس کسی رو خفه کنی من رآه حل دآرم (:
خودمو خفه کنم؟ |:
نچ میدونی ما دخترا چیکار میکنیم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ×ThundeRBolT×
(14-07-2014، 16:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 15:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟ ._.

اون پایین چرا ساکتی عشقم ؟ .-.

حرفی ندارم -_-

زندگی تو ! 3> .. ._.

حرف بزن ._.

با من من ._. ! .. اصن پاشو حاضر شو بریم بیرون دیگه مگه قرار نبود ؟ ^_^

آوا مامان برو لباس تن کُن تینا تو هم برو بدو :|

میخوایم با عمهفاطی بریم بیرون ! ^_^

میخوام بریم اقدصیه کیک بخوریم و بعدش بریم همبرگر بخوریم بعدشم بریم سینما ! ^_^ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 88
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи► ، melodi+
(14-07-2014، 16:01)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه حرف از فامیل بودن میشه فاطی حرف نمیزنه (* ..)

عمه جونم (* ..)
دارم دوباره عمه میشم :|

و باید بار گناه های یکی دیگه رو به دوش بکشم T_T
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи► ، melodi+
(14-07-2014، 16:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

اهم هوم اهم
ثسلام
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: