امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ

(14-07-2014، 11:26)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:25)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا ک آلمان قهرمان شدTongue:29dz::29dz:

قهرمان شد و مسی بهترین بازیکن جام شد 
من نمی گم قهرمان نشد ولی حق آلمان نبود
نخیییرم کاملا حقش بود نوش جانش 7تا ب برزیل زد
نویرم بهترین دروازبان شد
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 12

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

آگهی
(14-07-2014، 11:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:17)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این وب کدوم نکبتیه؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://partymetal.blogfa.com/
منه

آهنگش ردیفه!!

تا اون جایی که میشد زیاد کردم!

کلا با حاله^_^
المان برده دیگه بیخیال شین با حرفای شما چیزی درست نمیشه ها ها ها :|

اگه ادامه بدین به خودم اخطار میدم -_-*
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، Aiden Pearce ، Mïņ̃†êR ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N
(14-07-2014، 11:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Ahang jooON، ALONE B0Y، saeedrajabzade، SomeOne ×، Thief، شیـבآ شَهــریوَرے، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮، ✯مهرزاد✯، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

سلام : علی، رزی، سعید، امیرحسین، آهنگ، شیدا، آضر، مهرزاد، پنهان 123
دیوس بابا من چی؟Tongue
اوه مای گاد اسم چلغوزت نبود 0_0 سلام خوبی؟
(14-07-2014، 11:27)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Ahang jooON، ALONE B0Y، saeedrajabzade، SomeOne ×، Thief، شیـבآ شَهــریوَرے، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮، ✯مهرزاد✯، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

علیکم السلام حاج اقا ^_^

خوبین؟Angel

ساراااااااااااااااایی؟cryingcrying
ممنون شما خوبی؟
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(14-07-2014، 11:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان یه استقبال گرم ازت کردم شاخ شدن کجا بوده ؟ -_-

الحمدلله :|
استقفارلاه |: من کی گفتم تو شاخ شدی ؟ |: گفتم شاخ شدن |: گوشت عینک میخواد عایا ؟ |:
من برم فور اور P: بای |:
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ×ThundeRBolT× ، Mason ، † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR ، F A R ! N

پدر سپاس بسوزه._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη † ، F A R ! N
نقل قول: حسش رو نداشت تو ب جاش انجام دادی._. ..

ولش کن..

فرید خوب ما بد..

مبارک صاحبش.. ._.
من انجام ندادم عجبا 

تو کردی تو فرید در نمیاری پوف

بدرود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، šhεïdα ، Mᴏsᴇs ، F A R ! N ، Mason
(14-07-2014، 11:28)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:17)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این وب کدوم نکبتیه؟؟؟

http://partymetal.blogfa.com/
منه

آهنگش ردیفه!!

تا اون جایی که میشد زیاد کردم!

کلا با حاله^_^
هر هفته ی اهنگ جدید
حال کن

(14-07-2014، 11:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوس بابا من چی؟Tongue
اوه مای گاد اسم چلغوزت نبود 0_0 سلام خوبی؟

(14-07-2014، 11:27)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیکم السلام حاج اقا ^_^

خوبین؟Angel

ساراااااااااااااااایی؟cryingcrying
ممنون شما خوبی؟
من نباشم هم تو باس سلامت رو بکنی
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
*** تو سرم که تو انقدر بیکارم که نشستم دارم صندلی داغ رو میخونم ... >_<

اون وخ فرید میاد گفتگو می زنه >_< :|

سلام|:
 سپاس شده توسط First Star ، šhεïdα ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT×

دیوس بابا من چی؟Tongue

یه هو امیررضا سر میرسه ها!!!!
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: