امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ

(14-07-2014، 5:03)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:00)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 4:58)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 4:55)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 4:54)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی گفتی داااش؟؟؟؟

واستاا تا ترافیکههه حالیت کنمم

مشکل داری داش:cool:

به من میگی مشکللل؟؟؟؟

چیزی گفتی عمو؟

همووون که شنوفتیییییی

من عموی تو نیستممم بچهههه
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

خاله خوبی؟؟
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Shawty Girl ، ըoφsիīkα
آگهی
(14-07-2014، 5:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودافس
کلاست دیرنشه خداحافظBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ 157
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، ըoφsիīkα
خوابم میادbathtime
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(14-07-2014، 5:10)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میادbathtime

خب چرا نمیخوابی؟Sad
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(14-07-2014، 5:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:03)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:00)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 4:58)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 4:55)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل داری داش:cool:

به من میگی مشکللل؟؟؟؟

چیزی گفتی عمو؟

همووون که شنوفتیییییی

خاله خوبی؟؟

را بــاز شــد

|:

حرکــت کــن
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
ما میریم خوش باشین تا بعد ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ 157

سارآ ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ 157

بای همه (:
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ 157
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، ըoφsիīkα
(14-07-2014، 5:12)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من میگی مشکللل؟؟؟؟

چیزی گفتی عمو؟

همووون که شنوفتیییییی

خاله خوبی؟؟

را بــاز شــد

|:

حرکــت کــن

بفرما

(14-07-2014، 5:13)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما میریم خوش باشین تا بعد ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ 157

سارآ ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ 157

بای همه (:

ساعت ۱۰ یادت نره هااااااااااا میخای شماره خونمونم بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
چرا همه میخوان ادا شاخارو در بیارن ؟ :|
تو پروفایل همه ا این چرت و پرتاست :|||
(14-07-2014، 5:12)فیضی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:05)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:03)فیضی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روناک دیدی چطوری با اسم اریانا سر کارتون گذاشتم؟!Big Grin

بعــدش خط اومد روت !! -_-

پروشــــــــــــات نرووووووووووووو (:
نوشی جوون خودم تو جمع گفتم که اخراجم کنن چون دیگه حوصلشو نداشتم وگرنه کسی نفهمید Heart
راستی منو می بخشی بهت فحش دادم؟Blush
ولی تقصر خودتون بود به من فحش دادید در کل من ادم بزرگی هستم
منو ببخش اشکان فدات؟

هـــع...
(14-07-2014، 5:14)فیضی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:06)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 5:04)فیضی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 1:43)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان جونم :*
چطوری عزیزم ؟
سلام
ممنون خوبم تو چطوری؟Heart
:|||||||||||
سلام کردی جوابتو دادم دیگه این شکلک ها چیه؟! |:
هیچی راحت باش :¦

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: