07-08-2012، 19:49
فارفاله (پاستای پاپیونی شکل) یک بسته
میگو برای هر بشقاب ۳-۵ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
کچاب ۱ قاشق چایخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن سس قارچ:
* ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.
بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.
بعد از حدود ۵ دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز، ماست، کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.
آماده کردن میگو و پاستا:
* میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها، زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.
* پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.
* روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.
* سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.