امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فارفاله میگو با سس قارچ

#1
فارفاله میگو با سس قارچ 1

فارفاله (‌پاستای پاپیونی شکل) یک بسته
میگو برای هر بشقاب ۳-۵ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
کچاب ۱ قاشق چایخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

برای درست کردن سس قارچ:
* ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.
بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.
بعد از حدود ۵ دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز،‌ ماست،‌ کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.

آماده کردن میگو و پاستا:
* میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،‌ زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.
* پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.
* روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.
* سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان