امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد165(2) ஜ۩۩ஜ

(11-07-2014، 14:28)الی خوشمله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:27)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی منو روشن کنه چ خبره؟؟؟؟
arosi khare25r30

مبارکه ب سلامتی!
تو هم عروسی؟؟؟؟
آگهی
آره لامصب هر لحظه با یکیه Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، tyjtfhdhr
(11-07-2014، 14:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـلی :|| !؟

چـیشـُد -ـــ-* !؟ ..

طلاق نمیگیره

برو برو زودی مـن بـه مـآهـیتـابـه احـتیاج دارم .-. !!

برو برام بگـیر ._. !!

زـــود ._. !!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(11-07-2014، 14:29)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:24)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:22)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:20)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های سارا ملی من اومدم هستین؟!

به سلام نگار خانوم...
دیشب دوس امروز اشنا...

قربون تو برم من تو هم هستی؟صب اومدم تو گفت و گو نبودی عشقمBig GrinHeartHeart
خوبی؟
انلاین بودم ولی اینجا نبودم...
فدات دخی

منم خوبم ممنون..WinkBig GrinBig Grin

سارا چیه؟چرا نچ نچ میکنی؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد165(2) ஜ۩۩ஜ 89
 سپاس شده توسط -Edgar
نگارcry girl
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، -Edgar
علی چرا حرف دهن من می زاری
من طلاق میگیرم
اصلاً من گه بخورم زن بگیرم دوباره Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Jack Daniel'ѕ
(11-07-2014، 14:30)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:28)الی خوشمله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:27)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی منو روشن کنه چ خبره؟؟؟؟
arosi khare25r30

مبارکه ب سلامتی!
تو هم عروسی؟؟؟؟
na man daram film migiram to madar zan hastiiiiiii
سارا~~>خوبی؟

نگار~~>خوبی؟
(11-07-2014، 14:30)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:29)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا نگار کاری بامن ندارید؟؟؟

نه عزیزم...مواظب خودت باش..Wink
کنسل شد
همین جا پلاسمBig Grin

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط BlAcK dAy
(11-07-2014، 14:31)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:29)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:24)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:22)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2014، 14:20)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های سارا ملی من اومدم هستین؟!

به سلام نگار خانوم...
دیشب دوس امروز اشنا...

قربون تو برم من تو هم هستی؟صب اومدم تو گفت و گو نبودی عشقمBig GrinHeartHeart
خوبی؟
انلاین بودم ولی اینجا نبودم...
فدات دخی

منم خوبم ممنون..WinkBig GrinBig Grin

سارا چیه؟چرا نچ نچ میکنی؟Big Grin
دوستان گویا درگیری دارن...

سپاس شده توسط -Edgar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: