24-06-2014، 18:40
[quote pid=1550535 dateline=1392205324]
میدونین چراپسراازدخترتقلیدمیکنن؟چون چش ندارن زیباییشون روببیننن.....پسراساپورت نپوشن صلوات.....
گفتم خواهرم حجابت؟چیزی نگفت...دوباره گفتم:خواهرم حجابت؟برگشت وگفت:چی؟گفتم اواخاک به سرم....توپسری جیگر؟!؟!؟!
موردداشتیم پسره میخواسته بره بیرون.....بامامانش رفته بهش تیکه نندازن.....
قابل توجه پسرا....ابروورداشتین مورنگ کردین گوشواره انداختین هیچی نگفتیم....اخه چرادیگه مودسستتونن رومیزنین؟ادم چندشش میشه...ایششششششششششش
بعضی ازاین پسراانقدابروهاشون روتمیزوزیباورداشتن که ادم هوس میکنه بره ازشون ادرس ارایشگاهشون روبپرسه والله
این گل پسرایی که ابروورمیدارن مورنگ میکنن لباسایی تنگ بارنگای جیغ میپوشن میخواهن ثابت کنن:دختربودن ب دله کلیپس بهانه س....
پسرادوجاکم میارن:نمره گرفتن ازاستاد!ومرخصی گرفتن ازرییس!
بعضی ازپسراهم هستن که سیگارمیکشن تابوی شیردهنشون ازبین بره!!!!!
دوست دارین حسادت پسرارودربیارین فقط ی جملع بگید:جاستین!!درجامنفجرمیشن!!!!
[/quote]
آی گفتی ی ی kimia-s
ترس پسراازازدواج دل بستن به یه دخترنیس....دل کندن ازبقیه ی دختراس....لامصب دل که نیس دریاس.....میدونین چراپسراازدخترتقلیدمیکنن؟چون چش ندارن زیباییشون روببیننن.....پسراساپورت نپوشن صلوات.....
گفتم خواهرم حجابت؟چیزی نگفت...دوباره گفتم:خواهرم حجابت؟برگشت وگفت:چی؟گفتم اواخاک به سرم....توپسری جیگر؟!؟!؟!
موردداشتیم پسره میخواسته بره بیرون.....بامامانش رفته بهش تیکه نندازن.....
قابل توجه پسرا....ابروورداشتین مورنگ کردین گوشواره انداختین هیچی نگفتیم....اخه چرادیگه مودسستتونن رومیزنین؟ادم چندشش میشه...ایششششششششششش
بعضی ازاین پسراانقدابروهاشون روتمیزوزیباورداشتن که ادم هوس میکنه بره ازشون ادرس ارایشگاهشون روبپرسه والله
این گل پسرایی که ابروورمیدارن مورنگ میکنن لباسایی تنگ بارنگای جیغ میپوشن میخواهن ثابت کنن:دختربودن ب دله کلیپس بهانه س....
پسرادوجاکم میارن:نمره گرفتن ازاستاد!ومرخصی گرفتن ازرییس!
بعضی ازپسراهم هستن که سیگارمیکشن تابوی شیردهنشون ازبین بره!!!!!
دوست دارین حسادت پسرارودربیارین فقط ی جملع بگید:جاستین!!درجامنفجرمیشن!!!!
[/quote]