امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

دستام درد میکنه >_________<
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، šhεïdα
آگهی
(09-07-2014، 15:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:21)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا برزیل چرا انقد گند زد؟!

این آخرای بازی در نیمه اول داشت خندم می گرفت چون برزیل خیلی بد بازی می کرد و فرت فرت گل می خورد

من و دآدآشم زدیم زیر گریه از دیقه 20 تا 25 چار پنج تآ خورد!

من همه همسآیه هارو بیدار کردم!!!!!
Big Grin
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 149

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

(09-07-2014، 15:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میدونستی دخترا با این آواتار تحریک میشن !!! |:
من بهش گفتم از این آواتارا بزاره :|

میخوای تحریک شی |:

به رضا بگو نه به این بچه .__.
سروش الان ک داره با فاطی چت میکنه داره تحریک میشه ._. ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، šhεïdα
(09-07-2014، 15:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الى کيه0__0
اره خيلى خوشحالم البته به خاطر اين اعتماد به نفست...قصه نخور..

من اگه اعتماد به نفس تورو داشتم با پس گردنى به آمريکا حمله مى کردم با پاي پياده..=|

هیییم فک کردی من نمیدونم ؟ ب من میگن مرضی کارا گاه :|:|:| همون دختره ک همش تو پروفایلش میری -_- اونم میاد -_- جی افته !!&______&

باع من اخر اعتماد ب سقف ! Confused

PROBLEM ? -_-

ConfusedConfused

را

محسن ! جی اف ؟
محسن اصن اهل این کارا نیست یه بار توی یه انجمن اینقدبهش شک کردیم که نزدیک بود خودشو که مدیر کل رو محروم کنیم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط First Star ، MOHSENEBRAHIMI ، šhεïdα
هیمـــــــٍ Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط šhεïdα
(09-07-2014، 15:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس همگی|:برم کارای زبانمو بکنم|:

:|

(09-07-2014، 15:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه خیلی هم خوبه-_-

اصلا هم لازم نیست نسخه بزنن._.

مدیرای گل-_-...
(مهندسی معکوس._.)

مهندس رضـــآ |:

دکتر سروش._.

بکنم !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mohammad 77
ممد قدیما 4 تا بم سپاس میدادی :||

دیگه نمیدی -_-

خسیس الدوله دیلمی !Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77
(09-07-2014، 15:24)ســیـــنــا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

چرا آواتار گذاشتی |:

به درخواست جمعي از کاربرانBig Grin
محمد این اکانت منو از محرومیت در بیاز

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=129709

گفته بودم اون موقع ._.

قبول نکرد

من مدير ازمايشيم اين کارو يه مدير ثابت بايد بکنه .-.
(09-07-2014، 15:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن ! جی اف ؟
محسن اصن اهل این کارا نیست یه بار توی یه انجمن اینقدبهش شک کردیم که نزدیک بود خودشو که مدیر کل رو محروم کنیم

جی اف که هیچی :|

فک کنم تو سی سالگی ازدواج هم نکنه :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Aiden Pearce ، Dead Silence ، šhεïdα
(09-07-2014، 15:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد قدیما 4 تا بم سپاس میدادی :||

دیگه نمیدی -_-

خسیس الدوله دیلمی !Sleepy
حداقل نخ دهی رو بزار بعد ماه رمضون._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، S R U H ، Dead Silence ، šhεïdα ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان