امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

گفتگو خراب نیس -_-

داغونه ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(09-07-2014، 15:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

چرا آواتار گذاشتی |:

به درخواست جمعي از کاربرانBig Grin

الان میدونستی دخترا با این آواتار تحریک میشن !!! |:

نه ._.

اونقد هم بي جنبه نيستن Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 15:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو الى ميشناسى؟-__ه

هزار بار گفتم نپیچون ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=82839
بابا اون به من چه.. 

طرف کسى ديگس خودت هم ميدونى =|
 سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
(09-07-2014، 15:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهش گفتم از این آواتارا بزاره :|

میخوای تحریک شی |:

به رضا بگو نه به این بچه .__.
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 15:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس همگی|:برم کارای زبانمو بکنم|:

:|

(09-07-2014، 15:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه خیلی هم خوبه-_-

اصلا هم لازم نیست نسخه بزنن._.

مدیرای گل-_-...
(مهندسی معکوس._.)

مهندس رضـــآ |:

دکتر سروش._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، ∆ MeRzaD ∆ ، šhεïdα ، Dead Silence
(09-07-2014، 15:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهش گفتم از این آواتارا بزاره :|

خودش دوست داش تحريک بشه ._. :/

.-.
 سپاس شده توسط S R U H ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 15:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو الى ميشناسى؟-__ه

هزار بار گفتم نپیچون ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=82839
بابا اون به من چه.. 

طرف کسى ديگس خودت هم ميدونى =|

بله بله -_-

من آمار هرکی رو نداشته باشم آمار تورو دارم -_-

این پسر سالمه :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، šhεïdα ، MOHSENEBRAHIMI
(09-07-2014، 15:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 15:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الى کيه0__0
اره خيلى خوشحالم البته به خاطر اين اعتماد به نفست...قصه نخور..

من اگه اعتماد به نفس تورو داشتم با پس گردنى به آمريکا حمله مى کردم با پاي پياده..=|

هیییم فک کردی من نمیدونم ؟ ب من میگن مرضی کارا گاه :|:|:| همون دختره ک همش تو پروفایلش میری -_- اونم میاد -_- جی افته !!&______&

باع من اخر اعتماد ب سقف ! Confused

PROBLEM ? -_-

ConfusedConfused

را
چه ربطى داره؟

تو پروفايل صابر ميرم صابر هم مياد پروفايل من يعنى منو صابر...:ag54:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، šhεïdα ، Dead Silence
اقفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسبلر
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
من و خرسم اومدیم *^_^*

سلام *^__^* ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان