امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 14:12)kiss mi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ

خب کوفت کرمون کردی چته؟

Big Grin

(09-07-2014، 14:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت باید حتما یه عکس بدن پستونک تو دهنشوتو تا باور کنید خودتونه؟ :|

زن 30 سالرو چه به پسر 17 18 ساله -_-*

اخه عکسشودیدم Wink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
آگهی
بحث رو عوض کنید._.

کی روزه اس:V

خز-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Navisa. ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(09-07-2014، 14:13)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسته خوبم parsakhan7
عکس نصف دخترا رو داره Big Grin

سلام منو به اون رفیقت برسون
بعدا باهاش کار دارم Big Grin

همگی بای
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-07-2014، 14:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:11)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی خداییش تو 14 سالته؟0______________0

بهت میخوره 30 سالت باشه:|

دروغ گوی 30 ساله-_-

:|||||

خودتی؟
رکی دروغ بگی از این تبدیل میشم به این -___-*

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 126
اومده مرده استیلره فک کنم :'(
اوا تو چرا همه رو میشناسی ):

به خدا خجالت میکشم دوباره عکس بزارم :|
 سپاس شده توسط melodi+
(09-07-2014، 14:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:09)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغونم
تو چطوری ؟

چرا؟
هی منم دست کمی از تو ندارم
حالم بده دستمم درد میکنه

تو رو میبینم داغون تر میشم

(09-07-2014، 14:00)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم درد میکنه

باز حرکت زدی بی کمر Smile

نیشتو ببند
من توبه کردم

نمیدونی چی کار کردم که
دیشب پاره شدم
چرا منو میبینی داغون میشی؟

چون هیچ وقت حالت خوب نی

نه فقط درد دارم همین
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
راستی می دونستی لینکا تو هیستوری سیو میشه ؟
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(09-07-2014، 14:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم از اواتارم :|

خودمم :|

حتما باید 100 تا عکس بزارم تا باور کنید ؟ :|

حله حله Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(09-07-2014، 14:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی با داداشش عکس گرفته فک کرده ما هم گوش مخملی._.

رضی منم همین نظرمو بود ._.

ی عکس با داداشم بزارم بگم این بی افمــــــه ! $___$

با داداش ندارم :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Mᴏsᴇs ، Navisa. ، Dead Silence
(09-07-2014، 14:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی دوس پسرت خوبهه *._.* !

فک نکنم تو اون عکس روکیو دیده باشی|:

کدوم یکی ؟ ..

کلن چشت جنس مخالفو میبینه|:
یه چیزی ابی و مشکی،اون بقل مقلا ندیدی؟؟
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
آقا سپاسا زیاده منم عکس بزارم:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان