امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

علی چطوری؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(09-07-2014، 13:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا سیگار هم نازایی میاره :| ؟

من میخوام سیگاری بشم ^_^ :|

صدات بم میشه ! ._.*

آره خوبه ._.

میخوام برم شیشه بکشم -_-

دو شب هم خونه نیام ، فرداش جنازمو بقل رودخونه پیدا کنن ^_^

چقدر جنایی میشه ^___^
:*

منم باهاتم ^_-

_____

من برم خدافس !
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، Brooklyn Baby ، hamid ♥ ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(09-07-2014، 13:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

جیییییییغ ^____________^

سلام عشقم ^____________^
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby
(09-07-2014، 13:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیوون نگه داشتن یه جوریه Confused
حال آدم بهم میخوره._.

حیوون جاش تو حیات وحشه(پیام بهداشتی._.)

پَ تو چرا الان خونتونی ؟ ._.

برو جات تو حیات وحشه .^.
بیام جای تو Confused ؟

عمرنConfused

(09-07-2014، 13:53)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه خرابه._.

مرگ کوفت من دودقیقه پیش با تینا اینجا بودمvahidrk

:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(09-07-2014، 13:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکس خودمو bf سابقمو بزارم ؟! ^_^*

یسسس ._.*

استقبال نشد ._.

هیچکی نگف ._.
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(09-07-2014، 13:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکس خودمو bf سابقمو بزارم ؟! ^_^*

تو هم bf داری Confused ؟..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(09-07-2014، 13:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه وقتشه بری تو اتاقت ^_^

:|

خودت برو تو اتاقت ._.*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(09-07-2014، 13:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:46)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طوطی رو چند روز بدی دست خودم درستش میکنم..

باو نوکشو فرو میبره تا تَهِ گـوشت :|||

ب قرعان :||

نزدیک میری صدا عر عر در میاره انگار خره |: -_- !

برگشتم ب مامانم میگم یه تیکه گوشته اراده کنم لهش میکنم -_-

مامانم میگه جرئت داری پاتو ببر جلوش همچین گازت میگیره دهنت چیز بشه :|||
حتی اگه قیافمو این شکلی کنم:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.bebinin.com/wp-content/uploads/2013/01/20a41.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/141305.jpg
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dead Silence
رضا؟چیزیت شده؟
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
محروم دائم شدم :V
A Friend is nothing but a known enemy
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 118
 سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان