امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

again
سلام..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، tyjtfhdhr ، Mohammad 77
آگهی
(09-07-2014، 12:28)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^______^WinkSmile

دقیقا عنوان کاربریت رو ازمن کش رفتی دزد
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(09-07-2014، 12:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:22)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:19)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ممد Smile

چطوری ارین ؟

محرومیت ارسالم تموم شد
ولی هنوزم 70% Big Grin

تو الن نباید بتونی ارسال کنی Big Grin
صبر کن الن تمدیدش میکنم .___.

(09-07-2014، 12:24)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد این برادر زادت به من زور میگه Big Grin

برادر زادم کیه ؟ .-.
محمد جریان این شماره پلاک چیه؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mohammad 77
(09-07-2014، 12:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:22)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:19)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ممد Smile

چطوری ارین ؟

محرومیت ارسالم تموم شد
ولی هنوزم 70% Big Grin

تو الن نباید بتونی ارسال کنی Big Grin
صبر کن الن تمدیدش میکنم .___.

(09-07-2014، 12:24)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر زادم کیه ؟ .-.

برادَر زآدَشـَم نمـیشنـآسـه :|| ... !

من دو هزار تا برادر زاده دارم .-.
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(09-07-2014، 12:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:28)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^______^WinkSmile

خودتی Big Grin
من اسم بازی thief رو روی نام کاربریم گزاشتم
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 100
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
عه مردی خیره سرت باید هوای منو داشته باشی
این غزل نامرد با ماهیتابه میاد رحم نداره Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(09-07-2014، 12:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـمو ممد ایـن شوررم >_< !!

حـق دارم >_< !!

وقتی مـواظب زن بـه ایـن خوبی نـی :|| .. !!

ایـن قدر مـن و نمـیدونه cry2

کی ازدواج بکردید .__.؟؟

تو باید قدرشو بدونی .-.

غزل . چن تا فحش بده بهش اروم میشه Big Grin
امـروز :||| ..

^_^ هـار هـار هـار !! v:

بـاو ایـن خـودش سـلطـان فـش هـآس ._. !! ..

من بـگم ایـن بیشـدر مـیگه .. :| !!

از اون موقـع دآره مـخ مـن و مـیخوره !! cry2
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Mohammad 77
اووو :>>>

آواتارای ممد خیلیی خفنه -_-

ممد منبعت کجاس ؟ ._.

اون یکی که سگه رو میبوسید خوشگلتر بود ! ._.
(09-07-2014، 12:30)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^______^WinkSmile

خودتی Big Grin
من اسم بازی thief رو روی نام کاربریم گزاشتم

خیلی بازیه چرتیه .__.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
من برم

خدافظ
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 100
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، tyjtfhdhr ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان