امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 12:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:13)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3099 سپاس Undecided
چرا ما من نسبت به بقیه اینقد کمه Undecided

چون کـَم میـآی !! ..

الان سپاسای فاطی و نورا و من و همه رو نگاه کن دیگه !! جز شوورم .-. !!

اینا 1 ساله دارن میان گفتگو !! :||| ..

کسی هم به من سپاس نمی ده 
من میام گفت و گو کی می گه کم میام
باشون دوست شو !!

می خوای برم بگم هههههههوووووووووووووویییییی با دوست می شی اونم بگه نه کی با تو دوست می شه منم بگم به درک آخه کی تورو می خواد Huh
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 97
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
سلام امیر^_^
(09-07-2014، 12:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسمو گذاشتم برید ببینید .-. !

خو روت رو برمیگردوندیدی بیشتر معلوم باشه
(09-07-2014، 12:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر فقط دوستام می دن که منم تنها دوستی که دارم محسن هس Sad

خفه بمیرBig Grin

یعنی تو دوست منی ؟؟؟؟؟ Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(09-07-2014، 12:19)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ممد Smile

چطوری ارین ؟
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(09-07-2014، 12:19)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:13)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3099 سپاس Undecided
چرا ما من نسبت به بقیه اینقد کمه Undecided

چون کـَم میـآی !! ..

الان سپاسای فاطی و نورا و من و همه رو نگاه کن دیگه !! جز شوورم .-. !!

اینا 1 ساله دارن میان گفتگو !! :||| ..

کسی هم به من سپاس نمی ده 
من میام گفت و گو کی می گه کم میام
باشون دوست شو !!

می خوای برم بگم هههههههوووووووووووووویییییی با دوست می شی اونم بگه نه کی با تو دوست می شه منم بگم به درک آخه کی تورو می خواد Huh
ایـن چی گـُف !؟ :||
 سپاس شده توسط Mohammad 77
منو میگی رها؟
سلامBlush
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(09-07-2014، 12:20)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسمو گذاشتم برید ببینید .-. !

آدرس بده بریم ببینیم
(09-07-2014، 12:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:19)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ممد Smile

چطوری ارین ؟

محرومیت ارسالم تموم شد
ولی هنوزم 70% Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Aiden Pearce ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(09-07-2014، 12:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fati ? alan inja bimarestane montazeram bian azam khon begiran ..

che komaki mikhay ?

jiqqqq ye bache haro avordan soratesh khoni bod
هیچی هیچی ولش کن ..

تُ خوبی ؟ ..

(09-07-2014، 12:17)ســیــنــا شیــطــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟ چکار میکنی؟
جانم؟

تاپیک میزنم ._.
 سپاس شده توسط ســیــنــا شیــطــون ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان