امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 8:06)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 8:00)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم گم شم..........خدافظ
چرا ميخواي گم شي؟؟؟Big Grin

......................جز توالت از نوشیکا بپرسیدBig Grin

(09-07-2014، 8:06)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن صفحه اس میحرفیم؟؟؟؟

نیدانمSadفکرکنم 10Undecided
 سپاس شده توسط روناك عاشق ، ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪
آگهی
خـدآفــس !! .. -ـــ-*
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(09-07-2014، 8:07)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 8:06)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 8:00)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 8:06)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن صفحه اس میحرفیم؟؟؟؟

بگمـــــ همینجــــا ســـــــارا؟؟؟
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(09-07-2014، 8:07)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 8:05)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 8:01)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:59)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:55)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لقــب نگفتمــ :/

فــاز گفتمـــ

بـــرمیگــــرده!!!! |:

معذرت، مغزم اشتباهی ب جای من حرف زد :|

بگـــو بخوابــهDodgy (:

بیشــــعــــور!!!!

نیازی نیست، یه لحظه پاشد یه زری زد مُرد :|
هووووووووووووووووووووووووی

هوووووووووووووووووووووووووی خودتیDodgy

اونو با مغزم بودم هوی :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(09-07-2014، 8:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدآفــس !! .. -ـــ-*

بدرود
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪
(09-07-2014، 8:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدآفــس !! .. -ـــ-*

نـــرو |:

خــــ×ـــــدافــظ
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(09-07-2014، 8:09)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن صفحه اس میحرفیم؟؟؟؟

بگمـــــ همینجــــا ســـــــارا؟؟؟
با ادب بگو ها حالا بگو ی چیزی میگی دیگه یا درس یا غلط
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα

چن صفحه اس میحرفیم؟؟؟؟
وقتي من اومدم تو گفتگو
صفحه ي 16 بوديم
شما كه از قبلشم بودين نهههه؟؟؟؟
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 68
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα
صب بخیر
من برم بخوابم بچه ها :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
سلام!
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 68

سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان