امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

(09-07-2014، 7:24)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها نمیدونم فلش هنگیده یا کامپیوتر من!!
:|
مخ تو هنگيدهBig Grin
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 62
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪
آگهی
(09-07-2014، 7:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:23)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:22)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماهل کی خوابیدید ک الآن بیدار شدید؟؟Undecided

من خواب ندارم از 4 صبح بیدارم قبلشم برا فوتی بیدار بودم

مثه من منم خواب ندارم:-*
خوراکم ندارم

(09-07-2014، 7:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:21)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:20)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خســــــــتم -__-

الهی بمیرم چرا؟؟؟؟؟؟؟

1- خدا نکنــه -__-

2- نمیدونم |:

غصه نخوریا هع عجب دنیاییه ی کسی رو دوس داشم خعلی ولی اون گفت دوست صمیمی مو دوس داره حتی ازم خاس بش بگم............ هییییییییییییی از دیشب.........

باید اونوک دوسش دارم دو دستی تقدیم یکی دیگه کنم..........

میگذره.......
 سپاس شده توسط روناك عاشق ، ըoφsիīkα ، ▪неизвестный▪
(09-07-2014، 7:26)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:24)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخ تو هنگيدهBig Grin

اون که خیلی وخته خوابه :|
این جسممه که تا این موقع بیدارهBig Grin

عآغآ واقعاً نامردیه من بی مزه باشم : (
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، روناك عاشق
اِهمـــ اِهـــمـــ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فــــاز قبلی چیه؟

(09-07-2014، 7:30)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:26)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخ تو هنگيدهBig Grin

هـــــســـتی دیگـــه :|
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
جز سرعت و کامپیوتر گفتگو هن خراب اصد
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(09-07-2014، 7:27)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:23)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:22)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوراکم ندارم

(09-07-2014، 7:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:21)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:20)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خســــــــتم -__-

الهی بمیرم چرا؟؟؟؟؟؟؟

1- خدا نکنــه -__-

2- نمیدونم |:

غصه نخوریا هع عجب دنیاییه ی کسی رو دوس داشم خعلی ولی اون گفت دوست صمیمی مو دوس داره حتی ازم خاس بش بگم............ هییییییییییییی از دیشب.........

باید اونوک دوسش دارم دو دستی قدیم یکی دیگه کنم..........

میگذره.......

مــــــیگـــــذره ×ــــ×
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(09-07-2014، 7:32)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز سرعت و کامپیوتر گفتگو هن خراب اصد

اهههههههههههههههه اعصاب منو خوردیدهExclamation
(09-07-2014، 7:30)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخ تو هنگيدهBig Grin

خخخخخخخخخخ
اصن من بي مزهSmile
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 62
حوصلم برنمی داره بای بای:-[
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(09-07-2014، 7:32)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 7:27)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوراکم ندارم

من خســــــــتم -__-

الهی بمیرم چرا؟؟؟؟؟؟؟

1- خدا نکنــه -__-

2- نمیدونم |:

باید اونوک دوسش دارم دو دستی قدیم یکی دیگه کنم..........

میگذره.......

مــــــیگـــــذره ×ــــ×
میگذرد.............احمق و خر بودن هم جز نوجووونیه
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان