امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162

(08-07-2014، 13:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ سلام ^_^* ! ..

سلام ایسان جون (:
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(08-07-2014، 13:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين پو چقد چرته اخه -__-

پو خیـلی زشـته ! ..

ولـی بـو خـیلی نـازه *^_^* :| ..

16 سـالـه بـود !! ): جـوون بود >_< مـرد ): !!

:|| ..

بو مسخره تر از اونه .__.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ◄Iяαи►
(08-07-2014، 13:11)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:06)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:00)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نشدین اینقدر چرت گفتین ؟ :|
من رفتم فیسبوک :|

اوه من الان حال ندارم بیام فیسبوک|:
اون چن تا ویدئو که تو گیم لند گزاشتم اصلا سنگ تموم بود لامصب-__-

(08-07-2014، 13:02)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفس گش >__<

کی عاشقت شده ملوسکم؟؟ *^__^*

هوشنگBig Grin
ندیده قبوله شوهرت میدم {=

کلیلیلیلیلیلی (=
ننـه مـن 100 تـا شوور دآره !! ..

100 ننـه !

100 ددی ._. !!

خوب بـاس هـمـاهـنگـ بـاشه !! ..

نـمـیشـه کـه بـشه

101 شـوور

100 تا ننه ..

101 تـآ دَدی :| ..
تودخدرماعی هستی؟؟0__0

یعنی نوه من؟؟!!0___0

دخمل نازننه بزرگ توآخه کوجابودی من نمیدونستم *^__^*
:||| ..
(08-07-2014، 13:09)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:00)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='سلنا654321' pid='2139637' dateline='1404813424']
ننه ننه ننه ننه ننه
یه پسری عاشق منه|:

اخه تو اسم بازیو نمیدونی بعد براش مطلب میزاری :|
کانتر نمیدونی چیه |:

من نزاشتم اونو|:
              « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 175

(08-07-2014، 13:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:09)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعععععععععععععی عکس جدید از احمت

جیغغغ >_<

کووو ؟! O_O

(..*)
رلکس رلکس رلکس تر فک کنم تو دیدی! ._.
(08-07-2014، 13:12)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:09)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعععععععععععععی عکس جدید از احمت

امیییییییییییییییییییر*^_^*
صاحابش اینجا نشسته.__.
دوس دختر اینجاس این حرفا چی بید من عسک اونو از کوجا بیارم._.
پ.خ هام هنگیده بود
مجبور شدم کلا همه رو پاکسازی کنم عکساش پاک شدBig Grin
خودم یه عکس دارم باو :ag54:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، -м α є ∂ є- ، ◄Iяαи►
(08-07-2014، 13:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

| : pou is hungry

بیخود کرده حوصلشو ندارم -__- :|

گنا داره فاطی بش سیب زمینی بده بعد بشورش‏(‏: مال من کت شلوار داره
من پولاشو خرج نمیکنم واس آیندش پس انداز میکنم -_-

فاطی من پوی تو رو به فرزندی میگیرم تو میکشیش - __ -
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(08-07-2014، 13:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:06)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 12:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننه ننه ننه ننه ننه
یه پسری عاشق منه|:

(08-07-2014، 13:02)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 12:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننه ننه ننه ننه ننه
یه پسری عاشق منه|:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفس گش >__<

کی عاشقت شده ملوسکم؟؟ *^__^*

هوشنگBig Grin
ندیده قبوله شوهرت میدم {=

کلیلیلیلیلیلی (=
ننـه مـن 100 تـا شوور دآره !! ..

100 ننـه !

100 ددی ._. !!

خوب بـاس هـمـاهـنگـ بـاشه !! ..

نـمـیشـه کـه بـشه

101 شـوور

100 تا ننه ..

101 تـآ دَدی :| ..

من یه دونه به زور دارم 100 تا از کوجا اومد؟؟؟؟

جـیغغغ >_< ! ..

خخخ !! ..

خـدایی خـیلی ضـایع بـود ایـن احـمـت تُ عـکس (..) .. !

:|

شما 2 پیام خصوصی خوانده نشده دارید. فرستنده آخرین پیام: ^PARIA^ عنوان: {=

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، -м α є ∂ є- ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دو روزی میشه به پوم سر نزدم
خوب شد یادم انداختین

برم ببینم در چه وضعیتیه ؟! Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، -м α є ∂ є-
(08-07-2014، 13:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 13:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين پو چقد چرته اخه -__-

پو خیـلی زشـته ! ..

ولـی بـو خـیلی نـازه *^_^* :| ..

16 سـالـه بـود !! ): جـوون بود >_< مـرد ): !!

بو مسخره تر از اونه .__.

اسماشون تو حلقم بو پو (:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان