08-07-2014، 13:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2014، 13:17، توسط sagharvahab.)
★★ Ali ★★ dateline=د404587820' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 19:54)sagharvahab نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرم در مورد استقلال;به درد لای جرز هم نمی خوره
باتشکر
نظر تو هم به درد لای جرز نمیخوره
و من الله توفیق
عزیزم چرا عصبانی میشی وقتی دارم نظرم رامی دم
اون جوری هست شما استقلالی های بی جنبه ننویسید نظرتون درباره ی استقلال
(05-07-2014، 22:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 19:54)sagharvahab نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باتشکر
و من الله توفیق
عزیزم این نظر من بود وبه کسی ربطی ندارد.شما استقلالی هایی که جنبه ندارید ننویسید نظرتون درباره ی استقلال
(05-07-2014، 22:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باتشکر
و من الله توفیق
عزیزم این نظر من بود وبه کسی ربطی ندارد.شما استقلالی هایی که جنبه ندارید ننویسید نظرتون درباره ی استقلال