امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162

(08-07-2014، 2:10)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام!:}
خوبی؟

مرسی خوبم !
تو چطوری ؟

اولش بد
ولی الان بهترم ولی نه کامل-_-
هعی تف ....توف روزگار|:
              « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 104

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Wanton
آگهی
(08-07-2014، 2:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون چیزی ک گفتی هر اس ام اسش 120 تومن بود|:

تا 12 فرصت بود ! من ساعت 10 استفاده کردم ازش .

میارزه 1000 تومن رایگان (.. )
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
اهنورا برو صفحه 102 حرفامو بخون|:

(08-07-2014، 2:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با منم نسبت داری:|
اهورا داییمه
تو چیمی؟

جم نبند خودتو با من|:
فقد افراد خاص وارد اهل بیت من میشن|:
ولی خدایی اهورا خیلی جمعیت خونوادمون زیاده|:
بعدا معرفی میکنم|:

فعلا که فامیل شدیم :}

فامیل زور زوری؟؟؟
ببند|:

اره زوری:|

متاسفانه زورت ب من نمیرسه|:
برو یتیم خونه ،یکی بگیرتت|:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
اقا بنظرم زندگی مثل فلاسک چایی میمونه…
چرا و چطوریشو دیگه نمیدونم اگه فهمیدین به منم بگین :|
 سپاس شده توسط Wanton
(08-07-2014، 2:11)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:09)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:07)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:04)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفکیکش کـــن

بخش بخش تکـــرار میکــنیمـــ |:

بـــــ دَ رَ کــــــــــ

همچـــین کــــ رو بــــاید غــــلیظ بگـــــی |:

بــــــــــ د ر ل کــــــــــــــ
|:

تکــــرار کـــن |:
د ر ل ک
در ک ل
د ر ل ک ر
بّّّّ د ر کــــــ
دســــت هم بزنمـــ برات؟؟؟؟؟؟ |: (:
اب نبات چوبی بده*^_^*

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-07-2014، 2:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اثرات اونجاس|:
کم کم رفع میشه|:
خوبه من کاهی اوقات هنگ میکنم ،هپروت میحرفم|:
به خالت رفتی|:
طبیعیه|:

پ ارثیه?|:
خدا روشکر
فک کردم من فقد چیز هل شدمBig Grin

اره باو!خونوادتن هممون خلیم|:
میگما|:
تو خواهر زادمی|:
هلن خواهرم|:
ینی تو پسر هلنی|:
ولی هنو بابا نداری|:

هلن ننه منه!:V
خخخخخ:|
خاله احتمالا پرورشگاهیم.__.

نه مثه حضرت عیسی هسی|:
هلن حضرت مریمه|:

عهBig Grin
ن بابا!
چه حالب
من اهوری شونم|:
(08-07-2014، 2:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنورا برو صفحه 102 حرفامو بخون|:

(08-07-2014، 2:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جم نبند خودتو با من|:
فقد افراد خاص وارد اهل بیت من میشن|:
ولی خدایی اهورا خیلی جمعیت خونوادمون زیاده|:
بعدا معرفی میکنم|:

فعلا که فامیل شدیم :}

فامیل زور زوری؟؟؟
ببند|:

اره زوری:|

متاسفانه زورت ب من نمیرسه|:
برو یتیم خونه ،یکی بگیرتت|:

نه من یتیم خونه برو نیستم|:

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
(08-07-2014، 2:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 2:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اثرات اونجاس|:
کم کم رفع میشه|:
خوبه من کاهی اوقات هنگ میکنم ،هپروت میحرفم|:
به خالت رفتی|:
طبیعیه|:

پ ارثیه?|:
خدا روشکر
فک کردم من فقد چیز هل شدمBig Grin

اره باو!خونوادتن هممون خلیم|:
میگما|:
تو خواهر زادمی|:
هلن خواهرم|:
ینی تو پسر هلنی|:
ولی هنو بابا نداری|:

هلن ننه منه!:V
خخخخخ:|
خاله احتمالا پرورشگاهیم.__.

نه مثه حضرت عیسی هسی|:
هلن حضرت مریمه|:

عهBig Grin
ن بابا!
چه حالب
من اهوری شونم|:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(08-07-2014، 2:12)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون چیزی ک گفتی هر اس ام اسش 120 تومن بود|:

تا 12 فرصت بود ! من ساعت 10 استفاده کردم ازش .

میارزه 1000 تومن رایگان (.. )

باید کلی سوال ج بدی|:
مفت نیس ک|:
هر اسش 120 تومن||:
خریته|:
واس 1000تومن|:اگه بود 5000 چرا|:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Wanton
(08-07-2014، 2:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به داش گل(:

کجایی نیستی ؟ (.. )
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان