امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162

اولی پیام PARIA عنوان متن: کصافط کارت دارم گوشیو ج بده|:
دومین پیام ایرانسل بود صبح داده
سومی.... یا ابوالفضل0___0
              « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 96

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
آگهی
(08-07-2014، 1:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت سه!|:..

نـــــه بابــــا؟؟؟؟؟ |:
(08-07-2014، 1:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا؟|:

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-07-2014، 1:33)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد حال میده موبالت یه قدم بات فاصله داشته باشه ولی جای اینکه بری پیامو ببینی اینجا بشینیی مسخره بازی در بیاری|:

چقــد حــال میده دوســت آدم خـــل و دیــوونه بــاشــه :|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(08-07-2014، 1:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:27)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:17)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sadحس میکنم دارم ضربه روحی روانی میخورمcry2

اخه خنگ خودت گفتی نده من اماده بودم بدم :|
منحرفای خاک برسر فکر بد نکنن :|

0_0
میترسم...
کی پی ام داده اعتراف کنه:|
مبینا تو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(08-07-2014، 1:31)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبینا همه پیامام پاک شدکه
من لازمشون داشم>_<

(08-07-2014، 1:27)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:23)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه صبر کنید اس ام اس اومد نوشیکا تو ش دادی یا عرفان؟
الان میبینم ایرانسله:}

میشــــه مزاحـــم تلــفنــی شـــم؟؟؟ (:

تو ندای پیام؟
عرفان هم نداده پس کی بود*^_^*
برم ببینم؟
نه میترسم ببینم مخاطب خاص باشه البته فک نکنم|:

یـــک انســـان مهـــربون و بـــاشعـــوری بوده دیگـــهAngel
من نبودم ای بابا
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-07-2014، 1:35)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــــه بابــــا؟؟؟؟؟ |:

خیلی اشنا میزنی|:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
یه سرگرمی بذاریم
نوشیکا فردا حتما رمانمو میذارم قول میدم
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-07-2014، 1:36)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:33)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد حال میده موبالت یه قدم بات فاصله داشته باشه ولی جای اینکه بری پیامو ببینی اینجا بشینیی مسخره بازی در بیاری|:

مث تــو((:

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-07-2014، 1:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:35)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــــه بابــــا؟؟؟؟؟ |:

خیلی اشنا میزنی|:

بـــاهـــوشی بــابــا |:

(08-07-2014، 1:36)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:27)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:17)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sadحس میکنم دارم ضربه روحی روانی میخورمcry2

اخه خنگ خودت گفتی نده من اماده بودم بدم :|
منحرفای خاک برسر فکر بد نکنن :|

0_0
میترسم...
کی پی ام داده اعتراف کنه:|
مبینا تو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(08-07-2014، 1:31)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبینا همه پیامام پاک شدکه
من لازمشون داشم>_<

(08-07-2014، 1:27)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:23)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه صبر کنید اس ام اس اومد نوشیکا تو ش دادی یا عرفان؟
الان میبینم ایرانسله:}

میشــــه مزاحـــم تلــفنــی شـــم؟؟؟ (:

تو ندای پیام؟
عرفان هم نداده پس کی بود*^_^*
برم ببینم؟
نه میترسم ببینم مخاطب خاص باشه البته فک نکنم|:

یـــک انســـان مهـــربون و بـــاشعـــوری بوده دیگـــهAngel
من نبودم ای بابا

من نگفتم یه انســان با اعتمــاد به نفــس بــالا هــــاااا!!!

(08-07-2014، 1:37)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سرگرمی بذاریم
نوشیکا فردا حتما رمانمو میذارم قول میدم

یـــــادت نره هاااااااااااااا (:

(08-07-2014، 1:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 1:36)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث تــو((:

مـــــثِ تــــو (:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
اهــــــــــــــــــــــــــــــم
مخاطب خاص ببخشید._______.
ای لاویو3>

سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان