امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همبرگر (فرم امریکایی)

همبرگر (فرم امریکایی) 1
من نه آمریکا رفتم نه همبرگر آمریکایی خوردم!! اما میگن این همبرگر اصل آمریکاییه!! حالا هرچی.... خیلی خوشمزه بود

مواد لازم:

گوشت چرخکرده گاو: 1 کیلو (بهتره که 20% چربی باشه)

پیاز: 1 دونه نگینی و ریز خرد شده

سیر: 4 حبه ریز شده

جعفری ریز شده: 3 ق غ

آب سرد: 4 ق غ

نمک و فلفل

کره: 3 ق غ

طرز پخت:

من همزمان با دستور، نکاتی رو هم که توی پخت همبرگر یاد گرفتم بهتون میگم... اول از همه گوشت چرخکرده رو با آب سرد مخلوط می کنیم... جعفری، سیر، پیاز و فلفل رو به گوشت اضافه و مواد رو مخلوط می کنیم...
همبرگر (فرم امریکایی) 1
قرار نیست گوشتمون رو ورز بدیم...فقط مخلوط می کنیم....ورز دادن باعث سفتی گوشت میشه...ضمن اینکه من اسمی از نمک نیاوردم...نمک، گوشتتون رو سفت و لاستیکی می کنه....پس فعلا همه این مواد رو فقط با هم مخلوط کنین
همبرگر (فرم امریکایی) 1
مواد رو به 6 یا 7 قسمت تقسیم کنین و بهشون فرم همبرگر بدین . اگه قالب پرس همبرگر دارین که هیچ...اگه نه مثه من می تونین از یه پیش دستی برای قالب استفاده کنین تا همبرها یک اندازه در بیان...به این شکل که لای کیسه فریزری که روی یه پیشدستی گذاشتم مواد رو باز کردم
همبرگر (فرم امریکایی) 1
سعی کنین وسطش یکم فرورفته بشه تا بعد از پخت همسطح بشه با بقیه جاها و همبرگر آبداری هم داشته باشین... بذارین توی یخچال تا 1 ساعت بمونه و سرد بشه
همبرگر (فرم امریکایی) 1
بعد از یک ساعت و زمانی که خواستیم سرخشون کنم نمک و فلفل روشون بپاشین

اگه بخواین توی فر بذارین روی 160 تا 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه و اگه بخواین توی روغن سرخ کنین، کره رو به روغن اضافه کنین و همبرگرها با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه سرخ کنین...من کف تابه چدنی رو کمی چرب کردم فقط

در مدت پخت، باهاش ور نرین و با قاشق روش فشار نیارین تا همبرگرتون خشک نشه..یکی دو دقیقه آخر می تونین یک ورق پنیر روش بذاریم تا آب بشه
لابلای همبرگرها رو توی نون با سس قرمز ، سفید، کاهو، حلقه های گوجه و پیاز، خیارشور و هرچی که دوست دارین پر کنین و نوش جان کنین

می تونین سیب زمینی سرخ کنین و در کنارش سرو کنین
همبرگر (فرم امریکایی) 1
و حتی واسه محشرتر شدنش می تونین قارچ رو با نمک و فلفل و کره تفت بدین و روی همبرگر بذارین و هومممممممممممممممممم...به به
همبرگر (فرم امریکایی) 1
من بقیه مواد رو که فرم داده بودم توی کیسه فریزر بسته بندی کردم واسه یه وعده دیگه...مشکلی واسه فریز کردن نداره

بعدا نوشت: عکسها به روز شد...این همبرگرها با همین دستور درست شد به اضافه اینکه به مایه گوشتی کمی سس خردل و هات سس و کچاپ هم اضافه کردم...عااااااالی بود
پاسخ
 سپاس شده توسط rezaak ، ♥shaqayeq♥ ، ♣yas♣ ، اندريا ، PROOSHAT
آگهی
به نظرم نمیشه یه بار خواستیم درست کنیم وا رفت !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
cryingدلم برا آمریکا تنگ شدcryingcrying
بغض گلومو گرفتcryingSadAngry
خیلی خوشمزسcrying
باختن توی طبیعت من نی Heart                     منو بشناسی سریعا میفهمی Heart
پاسخ
عالی!!!!
بازم بزار برای آبکردن دل بعضیا لازمه!!!!!
HeartHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط rezaak
(07-07-2014، 23:56)♥shaqayeq♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی!!!!
بازم بزار برای آبکردن دل بعضیا لازمه!!!!!
HeartHeartHeart
چرا؟cryingآخه مگه من چیکارت کردمcryingSad
باختن توی طبیعت من نی Heart                     منو بشناسی سریعا میفهمی Heart
پاسخ
نه واقعا اینو درس کنید بخورید خیلی خوش مزس گیاهیشم شاید گزاشتم Smile
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان