امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162

(07-07-2014، 22:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم تینا ؟ ^_^

سروش تو پرشین تون میبینی ؟ :|

جونم ؟ ^_^

با جمله دومیت شدیدا موافقم ! =>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(07-07-2014، 22:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه آیسانT_T

تو نفهمی کردی نفهمیدی من ی عکس رو چندبار بهت دادم گفتم اون عکسرو بزار نذاشتی ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 56
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(07-07-2014، 22:08)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:04)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توی ماهواره تبلیغشو دیدم

مثل گچه ، گچ رو بگیری بریزی رو موهات!!!

میتونی پز بدی پَد زدی
خاک به سرم ماهواره._.

رضا تو ؟!؟!
من چی._.؟

(07-07-2014، 22:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم با چـوب تُ استخـر شنـا کنه ، انقـد ضایه نشـه خـدایی :|

سلام..

آدم با چوپ تو استخر شنا کنه، آواتار خز نزاره Confused

الان واس تو خیلی خوبه ؟ :|

انگار بـدبخ معلـوله ! سَرشُ نیگا فقط ! Confused
سلیقه آیسانT_T

هیچی اصلا بیخیال |:
من با ماهواره ایاش حرف نمیزنم Confused

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-07-2014، 22:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان یه چیزی میندازم وسط ._.

من یه فرضیه راجع به شیطان شدن دین دارم !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، tyjtfhdhr
(07-07-2014، 22:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:08)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:04)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک به سرم ماهواره._.

رضا تو ؟!؟!
من چی._.؟

(07-07-2014، 22:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم با چوپ تو استخر شنا کنه، آواتار خز نزاره Confused

الان واس تو خیلی خوبه ؟ :|

انگار بـدبخ معلـوله ! سَرشُ نیگا فقط ! Confused
سلیقه آیسانT_T

هیچی اصلا بیخیال |:
من با ماهواره ایاش حرف نمیزنم Confused

منم با راک باز شیطان پرست |:

صحبت نمیکنم |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(07-07-2014، 22:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه آیسانT_T

تو نفهمی کردی نفهمیدی من ی عکس رو چندبار بهت دادم گفتم اون عکسرو بزار نذاشتی ! :|
ینی میخوای بگی اینو تو ندادیT_T؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-07-2014، 22:10)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان یه چیزی میندازم وسط ._.

من یه فرضیه راجع به شیطان شدن دین دارم !
من یه فرضیه راجع به فرشته شدن سم دارم Confused
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-07-2014، 22:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه آیسانT_T

ینی میخوای بگی اینو تو ندادیT_T؟

چرا دادم ولی چند نوع دادم سلیقه خودته خودت انتخابش کردی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 56
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سلیقه ی آیسانه ؟ S: ..

چقد خوشگلهههه ،T_T

حتما اشتباه شده بود .. Confused

رضی پاستیل من کِی بت گفتم زشته آوآتارت ؟ Confused

را حرف میزاری ت دهن آدم ؟Confused
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(07-07-2014، 22:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2014، 22:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم تینا ؟ ^_^

سروش تو پرشین تون میبینی ؟ :|

جونم ؟ ^_^

با جمله دومیت شدیدا موافقم ! =>

آدم پرشین تون ببینه ولی آواتار خز نذاره Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان