05-07-2014، 14:28
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره تاریخ، محل رفع نقص کارت و محل برگزاری آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390و هم چنین شانزدهمین دورهالمپیاد علمی دانشجویی کشور
ضمن آرزوی موفقیت برای خواهران و برادران داوطلبی که در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390 و هم چنین شانزدهمین دوره المپیادعلمی دانشجویی کشور ثبتنام نمودهاند،بدینوسیله توجه داوطلبان گرامی را به موارد ذیل معطوف میدارد.
الف- برگزاری آزمون و پرینت کارت ورود به جلسه
امتحانات142 کد رشتههای امتحانی آزمون مذکور در صبح و بعدازظهر روزهای 27، 28 و 29 بهمن ماه 1389 به شرح جدول شماره 3 و هم چنین اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان متقاضی هریک ازکد رشتههایامتحانی لازم است به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند. شهرستان محل برگزاری آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره 1 میباشد.
براساس تصویب هیأت دولت در خصوص هزینه ثبتنام آزمونهای سال 1390 بدینوسیله به اطلاع داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1390 میرساند هزینه ثبتنام هر رشته امتحانی مبلغ 000/138 ریال میباشد که داوطلبان لازم است مابهالتفاوت هزینه ثبتنام را بر اساس یک رشته امتحانی 000/33 ریال و دو رشته امتحانی 000/66 ریال را از طریق سایت سازمان و پرداخت الکترونیکی و به وسیله کارتهای عضو شبکه شتاب و یا پرداخت حضوری از طریق شعب بانکی ملی به حساب 748 خزانهداری کل و یا از طریق دستگاههای POS اقدام نمایند.
لازم به توضیح است کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز دوشنبه 25/11/89 برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان به آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است بر اساس اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کد رهگیری وارد سایت سازمان شده و نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون اینترنتی و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. لذا کلیه داوطلبان بایستی شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.
تبصره1- آندسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از 67 کد رشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز میباشند ، مجدداً میبایست کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند.
تبصره2- برای آن دسته ازداوطلبان کد رشته امتحانی 1208 ، 1251 و 1277 که آزمون آنان در دو نوبت برگزار میشود (نوبت اول عصر پنج شنبه 28/11/89 و نوبت دوم صبح جمعه 29/11/89 ) دو کارت شرکت در آزمون در نظر گرفته شده است که داوطلبان لازم است نسبت به پرینت هر دو کارت اقدام و برای شرکت در آزمون هر نوبت از کارت مربوط استفاده نمایند.
1-آزمون کد رشتههای امتحانی 1129 (زبان و ادبیات اردو)، 1154 (مطالعات دفاعی استراتژیک)، 1155 (اطلاعات استراتژیک)، 1156 (آماد) ،1157(مدیریت بحران)، 1287 (مهندسی طراحی محیط زیست)، 1356 (نمایش عروسکی)، 1360 (مجموعه موسیقی)، منحصراً در شهرستانتهران برگزار خواهد شد ؛ لذا داوطلبان هر یک از کد رشتههای امتحانی1129، 1154، 1155، 1156، 1157، 1287، 1356و 1360 ضرورت دارد براساس آدرس و تاریخ مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند.
2ـ آزمون کد رشته امتحانی 1152 (مجموعه مدرسی الهیات و معارف اسلامی) منحصراً در شهرهای مقدس مشهد و قم برگزار میشود. لذا حوزه امتحانی داوطلبان این کد رشته امتحانی با توجه به استان محل اقامت آنان (براساس تقاضانامه ثبت نامی تکمیلی توسط داوطلبان ) تعیین گردیده است که لازم است داوطلبان استانهای خراسان رضوی ، خراسان جنوبی ، خراسان شمالی، سمنان، سیستان وبلوچستان و یا گلستان برای شرکت در جلسه آزمون منحصراً به شهرستان مشهد (دانشگاه علوم اسلامی رضوی) و سایر داوطلبان این کد رشته امتحانی به شهرستان قم (دانشگاه مفید (ره) قم ) مراجعه نمایند.
3- محل آزمون 5 کد رشته امتحانی شامل کد رشتههای امتحانی 1147، 1149 ، 1150 ، 1153 و 1158 که ثبت نام آنها توسط دستگاههای اجرایی ذیربط و با هماهنگی این سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران برگزار خواهد شد که از طریق اطلاعیهای که هریک از ارگانهای ذیربط صادر مینمایند در تاریخهای پیش بینی شده برگزار خواهد شد. برای این دسته از داوطلبان کارت شرکت در آزمون نیز صادر نشده است.
ب- المپیاد علمی دانشجویی
نظر به اینکه همزمان با برگزاری امتحانات آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390، اولین مرحله آزمون شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشتههای زبان و ادبیات فارسی (کد 1101)، مجموعه علوم اقتصادی (کد 1105)، الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن وحدیث (کد1111)، مجموعه حقوق (کد 1126)، مجموعه شیمی (کد1203)، فیزیک (کد1204)، مجموعه زیست شناسی (کد1206)، مجموعه آمار (کد1207)، مجموعه ریاضی (کد1208)، مجموعه مهندسی برق (کد1251)، مجموعه مهندسی شیمی (کد1257)، مجموعه مهندسی عمران (کد1264)، مجموعه مهندسی مکانیک (کد1267)، مجموعه مهندسی کامپیوتر (کد1277)، مهندسی کشاورزی (کد1303) و طراحی صنعتی (کد1358) برگزار میگردد، لذا آن دسته از داوطلبانی که منحصراً متقاضی شرکت در آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور شدهاند، لازم است براساس برنامه زمانی اعلام شده برای هریک از رشتههای مذکور، در آزمون رشته امتحانی دوره کارشناسی ارشد مربوط شرکت نمایند. داوطلبان فوق الذکر باید همزمان با سایر داوطلبان کد رشته های مربوط از تاریخ 25/11/89 به سایت اینترنتی سازمان مراجعه و نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون ، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند.
ج-کنترل مندرجات کارت ورود به جلسه
درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغایرتی مشاهده شد لازم است به شرح زیر اقدام کنند.
1- چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای 1،2، 4 ، 5، 6، 11، 12، 13 ، 14 و 16 کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد لازم است جهت اصلاح مورد یا مواردمذکور از طریق لینک مربوط حداکثر تا تاریخ 29/11/89 منحصراً به سایت اینترنتی سازمان مراجعه و از آن طریق اقدام شود.
2- درصورتی که نسبت به بندهای 3 ، 7 و 10 ( جنس، معلولیت و زبان خارجی ) معترض بودید و همچنین داوطلبانی که به هر نحو موفق به مشاهده و پرینت کارت ورود به جلسه خود نمی شوند ضروری است از روز دوشنبه 25/11/89 از ساعت 8 الی 12 و 14 الی 18 به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمائید. (آدرس حوزههای رفع نقص در جدول شماره 2 این اطلاعیه آمده است) .
هـ- سهمیه رزمندگان
1- در کارت شرکت در آزمون در مقابل سهمیه ثبت نامی آن دسته از داوطلبانیکه در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی و با توجه به ضوابط متقاضی این سهمیه شدهاند، و سهمیه آنان مورد تأئید ارگان ذیربط قرار گرفته کلمه رزمنده قید شده است.
2- آن دسته از داوطلبانیکه در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390 باتوجه به ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای شماره 1 آزمون مذکور متقاضی سهمیه رزمندگان شدهاند و سهمیه آنان از سوی ارگان ذیربط مورد تأئید قرار نگرفته است. (در کارت شرکت در آزمون آنان در مقابل عنوان سهمیه، آزاد درج شده است). لازم است حداکثر تا تاریخ 4/12/89 در ساعات اداری به ارگان مربوطه مراجعه و نسبت به پیگیری سهمیه خود اقدام نمایند.
بدیهی است چنانچه ارگان ذیربط سهمیه آنان را تاییدننماید، در گزینش نهایی از سهمیه رزمندگان حذف و با سهمیه آزاد گزینش خواهند شد.
و- معدل
معدل مندرج در کارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان، براساس اطلاعاتی که توسط شخص داوطلب به هنگام ثبت نام اینترنتی ارائه شده، درج گردیدهاست. لذا لازم است معدل مندرج در کارت ورودی خود را با توجه به تبصرههای ذیل بررسی و چنانچه داوطلبی در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمون مذکور(9/8/89 لغایت 16/8/89) موفق نشده است که معدل واقعی خود را بنا به دلایلی در فرمهای اینترنتی ثبت نام ثبت نماید، لذا در این مرحه میتواند با مراجعه به سایت این سازمان و ورود به مرحله ویرایش نسبت به اصلاح معدل واقعی خود اقدام نمایند. بدیهی است در غیراینصورت ضمن لغو قبولی آندسته از داوطلبانیکه در ردیف پذیرفتهشدگان نهایی قرار بگیرند، مسئولیت هرگونه تبعات بعدی بعهده شخص داوطلب بوده و هیچگونه عذری در این مورد پذیرفته نخواهد شد.
تبصره1- فارغ التحصیلانی که قبل از ثبت نام در این آزمون موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شدهاند باید معدل مندرج در مدرک لیسانس (کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد.
تبصره2- داوطلبانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در این آزمون شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی بوده و حداکثر تا تاریخ 31/6/90 فارغ التحصیل خواهند شد، لازم است میانگین (معدل) واحدهای گذرانیده شده آنان تا تاریخ 31/6/89 با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد و در صورت قبولی همین میانگین (معدل) را به موسسه محل قبولی ارائه نمایند (مطابق مندرجات فرم معدل مندرج در صفحه 29 دفترچه راهنمای شماره یک این آزمون).
تبصره3- فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل واقعی کاردانی (فوق دیپلم) و مقطع کارشناسی (لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد.
تبصره4- داوطلبانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در این آزمون شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته بوده و حداکثر تا تاریخ 31/6/90 فارغ التحصیل خواهند شد و پس از اخذ مدرک کاردانی (فوق دیپلم) در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شدهاند، لازم است معدل مقطع کاردانی و همچنین میانگین (معدل) واحدهای گذرانیده شده آنان در مقطع کارشناسی ناپیوسته تا تاریخ 31/6/89 با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد و در صورت قبولی همین میانگین (مطابق مندرجات فرم معدل مندرج در صفحه 29 دفترچه راهنمای شماره یک این آزمون) را به همراه معدل مقطع کاردانی به موسسه محل قبولی ارائه نمایند.
ز- داوطلبان لازم است با توجه به رشته امتحانی و موادی که امتحان خواهند داد لوازم مورد نیاز از قبیل مداد سیاه نرم پررنگ، مداد پاکن، مداد تراش و سنجاق را بهمراه داشته باشند.
ح- تذاکرات مهم
1ـ درب حوزههای امتحانی صبح ها راس ساعت 30/7 (هفت و سی دقیقه صبح) و بعد از ظهرها راس ساعت 00/14 (2 بعدازظهر) بسته خواهد شد. فرآیند برگزاری آزمون صبح راس ساعت 00/8 (هشت) و بعدازظهر راس ساعت 30/14 (دو و نیم بعدازظهر) آغاز میگردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در سالنهای امتحانی به حوزه امتحانی ، ممانعت بعمل خواهد آمد.
2ـ برای پاسخگویی به سوالات تستی و درج آن در پاسخنامه، منحصراً ازمداد سیاه نرمپررنگ استفاده شود.
3ـ از آوردن وسایل اضافی مانند ساک دستی، کیف دستی، پیجر، تلفن همراه، جزوه، کتاب، ماشین حساب و نظایرآن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری شود. بدیهی است که به همراهداشتن هرکدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب وتخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط برابر آیین نامه تقلب وتخلف رفتار خواهدشد.
4ـ نظر به اینکه سؤالات رشتههای امتحانی دوره کارشناسی ارشد به گونهای طراحی شده است که برای پاسخگویی به سؤالات دروس ذیربط نیاز به ماشین حساب نمیباشد، لذا به کلیه داوطلبان تأکید میگردد با توجه به مطلب فوق، برای پاسخگوئی به سؤالات هر یک از رشتههای امتحانی نیاز به ماشین حساب نبوده و از ورود داوطلبانی که ماشین حساب برای شرکت در جلسه آزمون (از هر نوع آن) به همراه داشته باشند ممانعت به عمل خواهد آمد و با آنان برابر مقررات قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری که در این اطلاعیه نیز آمده است، رفتار خواهد شد.
5ـ پس از برگزاری آزمون و تصحیح اوراق، کارنامه کلیه داوطلبان شرکت کننده درآزمون هریک از کد رشتههای امتحانی، بنحو مقتضی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور دراختیار داوطلبان قرار داده خواهدشد.
6ـ آن دسته از داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته شوند، حق انتخاب کد رشته محل و یا رشته محلهای مربوط از کد رشته امتحانی مجاز یا کد رشتههای امتحانی مجاز را خواهند داشت.
7ـ آن دسته از داوطلبان هریک از کد رشتههای امتحانی که مجاز به انتخاب رشته گردند، علاوه بر مشاهده کارنامه ، براساس برنامه زمانی پیشبینی شده ، میتوانند دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره 2) آزمون کارشناسی ارشد ناپیوستهداخل سال 1390 را که بر روی سایت سازمان قرار داده میشود مشاهده و بر اساس دستورالعملهای مربوط نسبت به انتخاب رشته خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.
8ـ دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره 2) برای داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته میشوند، از طریق باجههای پستی سراسر کشور در اختیار آنان (علاوه بر اینکه این دفترچه بر روی سایت سازمان قابل دسترسی خواهد بود) قرار داده میشود.
9ـ انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1390 منحصراً اینترنتی انجام می گیرد و داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته میشوند، ضرورت دارد بر اساس دستورالعملهائی که متعاقباً اعلام میگردد، نسبت به انتخاب کد رشته محلهای تحصیلی مورد علاقه خود از کد رشته امتحانی یا کد رشتههای امتحانی مجاز اقدام و از طریق اینترنت نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته مربوط اقدام نمایند.
10ـ اطلاعیه این سازمان در مورد نتایج اولیه آزمون، مشاهده کارنامه، نحوه انتخاب رشته برای داوطلبانیکه مجاز میگردند، نحوه دریافت دفترچه انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) (علاوه بر اینکه دفترچه مذکور بر روی سایت سازمان نیز قرار داده میشود)، در نشریه پیک سنجش (هفته نامه خبری و اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور) منتشر خواهد شد.
قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری
ماده 5- تخلفات وجرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف- ارتکاب هرگونه عملی که موجب بینظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
ب- ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل :
1- ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.
2- تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دستاندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سوال برای تخلف در آزمون.
3- ثبتنام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی.
ج- استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
د- کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سوالات.
هـ- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها.
و- هرگونه تغییر غیرمجاز سوالات، اوراق و پاسخنامههای داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.
ز-افشای سوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو.
ح- خرید یا فروش سوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد.
ماده 6- هیأتهای رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازاتهای زیر را درباره متخلفان دارند:
الف- در مورد مشمولان بند (الف) ماده (5): اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذیربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال.
ب- در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (5): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.
تبصره- آراء هیأتهای بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (6) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمونها میباشد.
ماده 7- در مورد مشمولان بندهای (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (5) هیأتهای رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون (000/000/10) ریا ل تا یک میلیارد (000/000/000/1) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی مینمایند.
ماده 8 – ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (5) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد موجب تشدید مجازات میشود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم میگردد. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب میباشد.
ماده 9- رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات در آزمونها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأتهای انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیتههای انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (6) و (7) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم میگردد.
ماده 10- در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازاتهای مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (6)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونها، قبولی وی در آزمون را ابطال مینماید. در این صورت موسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود و چنانچه گواهی فارغالتحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی میباشند.
ماده 11- چنانچه با بررسیهای فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیشدانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأتهای بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل میآید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی میباشد.
ماده 12- هر موسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمونهای مورد بحث این قانون فعالیت میکند چنانچه در تخلفات ماده (5) مشارکت داشته باشد مجوز تاسیس آن لغو میشود و مدیران مسوول آنها علاوه بر محرومیت دائمی از تاسیس و اداره این گونه مراکز به مجازاتهای پیشبینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم میشوند و چنانچه موسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد مجازات مدیران مسوول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (6) میباشد.
تبصره- در مورد آموزشگاههایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذیربط مدعیالعلوم نیز میتواند راساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید.
ضمناً باطلاع میرساند که واحد اطلاعات و پاسخگویی به سوالات در این خصوص از این تاریخ همه روزه لغایت 29/11/89 و در وقت اداری آماده پاسخگویی به سوالات میباشد. لذا داوطلبان گرامی میتوانند به منظور پاسخگویی به سوالات خود با شماره تلفنهای 99-88923595 تماس حاصل فرمایند.
ضمن آرزوی موفقیت برای خواهران و برادران داوطلبی که در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390 و هم چنین شانزدهمین دوره المپیادعلمی دانشجویی کشور ثبتنام نمودهاند،بدینوسیله توجه داوطلبان گرامی را به موارد ذیل معطوف میدارد.
الف- برگزاری آزمون و پرینت کارت ورود به جلسه
امتحانات142 کد رشتههای امتحانی آزمون مذکور در صبح و بعدازظهر روزهای 27، 28 و 29 بهمن ماه 1389 به شرح جدول شماره 3 و هم چنین اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان متقاضی هریک ازکد رشتههایامتحانی لازم است به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند. شهرستان محل برگزاری آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره 1 میباشد.
براساس تصویب هیأت دولت در خصوص هزینه ثبتنام آزمونهای سال 1390 بدینوسیله به اطلاع داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1390 میرساند هزینه ثبتنام هر رشته امتحانی مبلغ 000/138 ریال میباشد که داوطلبان لازم است مابهالتفاوت هزینه ثبتنام را بر اساس یک رشته امتحانی 000/33 ریال و دو رشته امتحانی 000/66 ریال را از طریق سایت سازمان و پرداخت الکترونیکی و به وسیله کارتهای عضو شبکه شتاب و یا پرداخت حضوری از طریق شعب بانکی ملی به حساب 748 خزانهداری کل و یا از طریق دستگاههای POS اقدام نمایند.
لازم به توضیح است کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز دوشنبه 25/11/89 برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان به آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است بر اساس اطلاعات کارت اعتباری و یا شماره پرونده و کد رهگیری وارد سایت سازمان شده و نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون اینترنتی و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. لذا کلیه داوطلبان بایستی شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.
تبصره1- آندسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از 67 کد رشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز میباشند ، مجدداً میبایست کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند.
تبصره2- برای آن دسته ازداوطلبان کد رشته امتحانی 1208 ، 1251 و 1277 که آزمون آنان در دو نوبت برگزار میشود (نوبت اول عصر پنج شنبه 28/11/89 و نوبت دوم صبح جمعه 29/11/89 ) دو کارت شرکت در آزمون در نظر گرفته شده است که داوطلبان لازم است نسبت به پرینت هر دو کارت اقدام و برای شرکت در آزمون هر نوبت از کارت مربوط استفاده نمایند.
1-آزمون کد رشتههای امتحانی 1129 (زبان و ادبیات اردو)، 1154 (مطالعات دفاعی استراتژیک)، 1155 (اطلاعات استراتژیک)، 1156 (آماد) ،1157(مدیریت بحران)، 1287 (مهندسی طراحی محیط زیست)، 1356 (نمایش عروسکی)، 1360 (مجموعه موسیقی)، منحصراً در شهرستانتهران برگزار خواهد شد ؛ لذا داوطلبان هر یک از کد رشتههای امتحانی1129، 1154، 1155، 1156، 1157، 1287، 1356و 1360 ضرورت دارد براساس آدرس و تاریخ مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند.
2ـ آزمون کد رشته امتحانی 1152 (مجموعه مدرسی الهیات و معارف اسلامی) منحصراً در شهرهای مقدس مشهد و قم برگزار میشود. لذا حوزه امتحانی داوطلبان این کد رشته امتحانی با توجه به استان محل اقامت آنان (براساس تقاضانامه ثبت نامی تکمیلی توسط داوطلبان ) تعیین گردیده است که لازم است داوطلبان استانهای خراسان رضوی ، خراسان جنوبی ، خراسان شمالی، سمنان، سیستان وبلوچستان و یا گلستان برای شرکت در جلسه آزمون منحصراً به شهرستان مشهد (دانشگاه علوم اسلامی رضوی) و سایر داوطلبان این کد رشته امتحانی به شهرستان قم (دانشگاه مفید (ره) قم ) مراجعه نمایند.
3- محل آزمون 5 کد رشته امتحانی شامل کد رشتههای امتحانی 1147، 1149 ، 1150 ، 1153 و 1158 که ثبت نام آنها توسط دستگاههای اجرایی ذیربط و با هماهنگی این سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران برگزار خواهد شد که از طریق اطلاعیهای که هریک از ارگانهای ذیربط صادر مینمایند در تاریخهای پیش بینی شده برگزار خواهد شد. برای این دسته از داوطلبان کارت شرکت در آزمون نیز صادر نشده است.
ب- المپیاد علمی دانشجویی
نظر به اینکه همزمان با برگزاری امتحانات آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390، اولین مرحله آزمون شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشتههای زبان و ادبیات فارسی (کد 1101)، مجموعه علوم اقتصادی (کد 1105)، الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن وحدیث (کد1111)، مجموعه حقوق (کد 1126)، مجموعه شیمی (کد1203)، فیزیک (کد1204)، مجموعه زیست شناسی (کد1206)، مجموعه آمار (کد1207)، مجموعه ریاضی (کد1208)، مجموعه مهندسی برق (کد1251)، مجموعه مهندسی شیمی (کد1257)، مجموعه مهندسی عمران (کد1264)، مجموعه مهندسی مکانیک (کد1267)، مجموعه مهندسی کامپیوتر (کد1277)، مهندسی کشاورزی (کد1303) و طراحی صنعتی (کد1358) برگزار میگردد، لذا آن دسته از داوطلبانی که منحصراً متقاضی شرکت در آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور شدهاند، لازم است براساس برنامه زمانی اعلام شده برای هریک از رشتههای مذکور، در آزمون رشته امتحانی دوره کارشناسی ارشد مربوط شرکت نمایند. داوطلبان فوق الذکر باید همزمان با سایر داوطلبان کد رشته های مربوط از تاریخ 25/11/89 به سایت اینترنتی سازمان مراجعه و نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون ، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند.
ج-کنترل مندرجات کارت ورود به جلسه
درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغایرتی مشاهده شد لازم است به شرح زیر اقدام کنند.
1- چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای 1،2، 4 ، 5، 6، 11، 12، 13 ، 14 و 16 کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد لازم است جهت اصلاح مورد یا مواردمذکور از طریق لینک مربوط حداکثر تا تاریخ 29/11/89 منحصراً به سایت اینترنتی سازمان مراجعه و از آن طریق اقدام شود.
2- درصورتی که نسبت به بندهای 3 ، 7 و 10 ( جنس، معلولیت و زبان خارجی ) معترض بودید و همچنین داوطلبانی که به هر نحو موفق به مشاهده و پرینت کارت ورود به جلسه خود نمی شوند ضروری است از روز دوشنبه 25/11/89 از ساعت 8 الی 12 و 14 الی 18 به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمائید. (آدرس حوزههای رفع نقص در جدول شماره 2 این اطلاعیه آمده است) .
هـ- سهمیه رزمندگان
1- در کارت شرکت در آزمون در مقابل سهمیه ثبت نامی آن دسته از داوطلبانیکه در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی و با توجه به ضوابط متقاضی این سهمیه شدهاند، و سهمیه آنان مورد تأئید ارگان ذیربط قرار گرفته کلمه رزمنده قید شده است.
2- آن دسته از داوطلبانیکه در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1390 باتوجه به ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای شماره 1 آزمون مذکور متقاضی سهمیه رزمندگان شدهاند و سهمیه آنان از سوی ارگان ذیربط مورد تأئید قرار نگرفته است. (در کارت شرکت در آزمون آنان در مقابل عنوان سهمیه، آزاد درج شده است). لازم است حداکثر تا تاریخ 4/12/89 در ساعات اداری به ارگان مربوطه مراجعه و نسبت به پیگیری سهمیه خود اقدام نمایند.
بدیهی است چنانچه ارگان ذیربط سهمیه آنان را تاییدننماید، در گزینش نهایی از سهمیه رزمندگان حذف و با سهمیه آزاد گزینش خواهند شد.
و- معدل
معدل مندرج در کارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان، براساس اطلاعاتی که توسط شخص داوطلب به هنگام ثبت نام اینترنتی ارائه شده، درج گردیدهاست. لذا لازم است معدل مندرج در کارت ورودی خود را با توجه به تبصرههای ذیل بررسی و چنانچه داوطلبی در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمون مذکور(9/8/89 لغایت 16/8/89) موفق نشده است که معدل واقعی خود را بنا به دلایلی در فرمهای اینترنتی ثبت نام ثبت نماید، لذا در این مرحه میتواند با مراجعه به سایت این سازمان و ورود به مرحله ویرایش نسبت به اصلاح معدل واقعی خود اقدام نمایند. بدیهی است در غیراینصورت ضمن لغو قبولی آندسته از داوطلبانیکه در ردیف پذیرفتهشدگان نهایی قرار بگیرند، مسئولیت هرگونه تبعات بعدی بعهده شخص داوطلب بوده و هیچگونه عذری در این مورد پذیرفته نخواهد شد.
تبصره1- فارغ التحصیلانی که قبل از ثبت نام در این آزمون موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شدهاند باید معدل مندرج در مدرک لیسانس (کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد.
تبصره2- داوطلبانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در این آزمون شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی بوده و حداکثر تا تاریخ 31/6/90 فارغ التحصیل خواهند شد، لازم است میانگین (معدل) واحدهای گذرانیده شده آنان تا تاریخ 31/6/89 با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد و در صورت قبولی همین میانگین (معدل) را به موسسه محل قبولی ارائه نمایند (مطابق مندرجات فرم معدل مندرج در صفحه 29 دفترچه راهنمای شماره یک این آزمون).
تبصره3- فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل واقعی کاردانی (فوق دیپلم) و مقطع کارشناسی (لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد.
تبصره4- داوطلبانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در این آزمون شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته بوده و حداکثر تا تاریخ 31/6/90 فارغ التحصیل خواهند شد و پس از اخذ مدرک کاردانی (فوق دیپلم) در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شدهاند، لازم است معدل مقطع کاردانی و همچنین میانگین (معدل) واحدهای گذرانیده شده آنان در مقطع کارشناسی ناپیوسته تا تاریخ 31/6/89 با معدل مندرج در کارت ورودی یکسان باشد و در صورت قبولی همین میانگین (مطابق مندرجات فرم معدل مندرج در صفحه 29 دفترچه راهنمای شماره یک این آزمون) را به همراه معدل مقطع کاردانی به موسسه محل قبولی ارائه نمایند.
ز- داوطلبان لازم است با توجه به رشته امتحانی و موادی که امتحان خواهند داد لوازم مورد نیاز از قبیل مداد سیاه نرم پررنگ، مداد پاکن، مداد تراش و سنجاق را بهمراه داشته باشند.
ح- تذاکرات مهم
1ـ درب حوزههای امتحانی صبح ها راس ساعت 30/7 (هفت و سی دقیقه صبح) و بعد از ظهرها راس ساعت 00/14 (2 بعدازظهر) بسته خواهد شد. فرآیند برگزاری آزمون صبح راس ساعت 00/8 (هشت) و بعدازظهر راس ساعت 30/14 (دو و نیم بعدازظهر) آغاز میگردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در سالنهای امتحانی به حوزه امتحانی ، ممانعت بعمل خواهد آمد.
2ـ برای پاسخگویی به سوالات تستی و درج آن در پاسخنامه، منحصراً ازمداد سیاه نرمپررنگ استفاده شود.
3ـ از آوردن وسایل اضافی مانند ساک دستی، کیف دستی، پیجر، تلفن همراه، جزوه، کتاب، ماشین حساب و نظایرآن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری شود. بدیهی است که به همراهداشتن هرکدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب وتخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط برابر آیین نامه تقلب وتخلف رفتار خواهدشد.
4ـ نظر به اینکه سؤالات رشتههای امتحانی دوره کارشناسی ارشد به گونهای طراحی شده است که برای پاسخگویی به سؤالات دروس ذیربط نیاز به ماشین حساب نمیباشد، لذا به کلیه داوطلبان تأکید میگردد با توجه به مطلب فوق، برای پاسخگوئی به سؤالات هر یک از رشتههای امتحانی نیاز به ماشین حساب نبوده و از ورود داوطلبانی که ماشین حساب برای شرکت در جلسه آزمون (از هر نوع آن) به همراه داشته باشند ممانعت به عمل خواهد آمد و با آنان برابر مقررات قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری که در این اطلاعیه نیز آمده است، رفتار خواهد شد.
5ـ پس از برگزاری آزمون و تصحیح اوراق، کارنامه کلیه داوطلبان شرکت کننده درآزمون هریک از کد رشتههای امتحانی، بنحو مقتضی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور دراختیار داوطلبان قرار داده خواهدشد.
6ـ آن دسته از داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته شوند، حق انتخاب کد رشته محل و یا رشته محلهای مربوط از کد رشته امتحانی مجاز یا کد رشتههای امتحانی مجاز را خواهند داشت.
7ـ آن دسته از داوطلبان هریک از کد رشتههای امتحانی که مجاز به انتخاب رشته گردند، علاوه بر مشاهده کارنامه ، براساس برنامه زمانی پیشبینی شده ، میتوانند دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره 2) آزمون کارشناسی ارشد ناپیوستهداخل سال 1390 را که بر روی سایت سازمان قرار داده میشود مشاهده و بر اساس دستورالعملهای مربوط نسبت به انتخاب رشته خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.
8ـ دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره 2) برای داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته میشوند، از طریق باجههای پستی سراسر کشور در اختیار آنان (علاوه بر اینکه این دفترچه بر روی سایت سازمان قابل دسترسی خواهد بود) قرار داده میشود.
9ـ انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1390 منحصراً اینترنتی انجام می گیرد و داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته میشوند، ضرورت دارد بر اساس دستورالعملهائی که متعاقباً اعلام میگردد، نسبت به انتخاب کد رشته محلهای تحصیلی مورد علاقه خود از کد رشته امتحانی یا کد رشتههای امتحانی مجاز اقدام و از طریق اینترنت نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته مربوط اقدام نمایند.
10ـ اطلاعیه این سازمان در مورد نتایج اولیه آزمون، مشاهده کارنامه، نحوه انتخاب رشته برای داوطلبانیکه مجاز میگردند، نحوه دریافت دفترچه انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) (علاوه بر اینکه دفترچه مذکور بر روی سایت سازمان نیز قرار داده میشود)، در نشریه پیک سنجش (هفته نامه خبری و اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور) منتشر خواهد شد.
قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری
ماده 5- تخلفات وجرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف- ارتکاب هرگونه عملی که موجب بینظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
ب- ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل :
1- ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.
2- تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دستاندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سوال برای تخلف در آزمون.
3- ثبتنام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی.
ج- استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
د- کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سوالات.
هـ- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها.
و- هرگونه تغییر غیرمجاز سوالات، اوراق و پاسخنامههای داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.
ز-افشای سوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو.
ح- خرید یا فروش سوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد.
ماده 6- هیأتهای رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازاتهای زیر را درباره متخلفان دارند:
الف- در مورد مشمولان بند (الف) ماده (5): اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذیربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال.
ب- در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (5): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.
تبصره- آراء هیأتهای بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (6) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمونها میباشد.
ماده 7- در مورد مشمولان بندهای (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (5) هیأتهای رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون (000/000/10) ریا ل تا یک میلیارد (000/000/000/1) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی مینمایند.
ماده 8 – ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (5) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد موجب تشدید مجازات میشود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم میگردد. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب میباشد.
ماده 9- رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات در آزمونها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأتهای انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیتههای انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (6) و (7) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم میگردد.
ماده 10- در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازاتهای مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (6)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونها، قبولی وی در آزمون را ابطال مینماید. در این صورت موسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود و چنانچه گواهی فارغالتحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی میباشند.
ماده 11- چنانچه با بررسیهای فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیشدانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأتهای بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل میآید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی میباشد.
ماده 12- هر موسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمونهای مورد بحث این قانون فعالیت میکند چنانچه در تخلفات ماده (5) مشارکت داشته باشد مجوز تاسیس آن لغو میشود و مدیران مسوول آنها علاوه بر محرومیت دائمی از تاسیس و اداره این گونه مراکز به مجازاتهای پیشبینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم میشوند و چنانچه موسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد مجازات مدیران مسوول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (6) میباشد.
تبصره- در مورد آموزشگاههایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذیربط مدعیالعلوم نیز میتواند راساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید.
ضمناً باطلاع میرساند که واحد اطلاعات و پاسخگویی به سوالات در این خصوص از این تاریخ همه روزه لغایت 29/11/89 و در وقت اداری آماده پاسخگویی به سوالات میباشد. لذا داوطلبان گرامی میتوانند به منظور پاسخگویی به سوالات خود با شماره تلفنهای 99-88923595 تماس حاصل فرمایند.