امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» استخری که به روزه خواران تخفیف می دهد !

Heart 
سایت فرهنگ نیوز نوشت: با آغاز ماه مبارک رمضان، تمام مکان های ورزشی – تفریحی به احترام این ماه عزیز ساعات کار خود را تغییر می دهند و از افطار تا سحر میزبان روزه داران هستند.

اما یکی از مکان های ورزشی مختص بانوان که به یکی از وزارتخانه ها نیز وابسته می باشد، در اقدامی تأسف برانگیز نه تنها ساعات کاری خود را تغییر نداده، بلکه زمانبندی استفاده از استخر خود را برای ساعات روزه داری و با تخفیف 40 درصد قرار داده است.

این استخر که در یکی از شهرک های مسکونی تهران قرار دارد،امکان استفاده از این تخفیف قابل توجه را تنها برای ماه مبارک رمضان از ساعت 9 تا 6 بعد از ظهر در نظر گرفته است و برخلاف عملکرد تمام مکان های ورزشی که از افطار تا سحر امکانات خود را در اختیار روزه داران قرار می دهند، این استخر در این فاصله زمانی تعطیل می باشد و بنابراین تنها افرادی که حرمت این ماه را نگه نمی دارند و روزه نیستند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

البته تمام این اقدامات بدون تبلیغات ظاهری صورت می گیرد و تسهیلات گفته شده از طریق یکی از سایت های معروف تخفیف در اختیار بانوان قرار می گیرد و این مکان حرمت شکن اعلام می کند که با داشتن مجوز رسمی اقدام به اجرای این فعالیت غیر شرعی و غیرقانونی می نماید.

حال سوال اینجاست که کدام یک از مراجع ذیربط به این استخر تفریحی مجوز این بی حرمتی را داده است تا با خیالی آسوده در ماه مبارک رمضان به ترویج روزه خواری بپردازد؟!

عدم توجه مسئولان به چنین اتفاقاتی و گاه همراهی آنها در چنین قانون شکنی هایی شرایط را برای قانون شکنی های بیشتر فراهم می کند.

لازم به ذکر است حرمت ماه مبارک رمضان در کلیه کشورهای اسلامی با قوانین بسیار سخت و محکمی حفظ می شود و برای روزه خواران و قانون شکنان جریمه های بسیار سنگینی در نظر گرفته می شود و چنین اتفاقی نیازمند پاسخگویی از سوی مسئولین می باشد.

» استخری که به روزه خواران تخفیف می دهد ! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط دل ارام جون ، ~Mahnaz~ ، bahar labeouf ، ~ArTaBaNoOs~ ، حقوقدان انجمن ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، Avril. ، TurK WolF ، BlAcK dAy ، ~~SARA:HIVA~~ ، G◎lḓℯᾔ~Ŝtąr
آگهی
زمونه برعكس شدهBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
ادم می مونه چی بگه
hh to be ma namikhory
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
وآآآآآآآآآ عجبHuh
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
چی بگیم اخه؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
چقد بدبختن اونا
ببین عزیزم اگه ی اشتباه کنی که ناراحت بشم
من مث تتلو نیستم وسط خیابون جیغ و داد کنم
من دقیقا مث آرمینم زنده به گورت میکنم
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
متاسفم...فقت همین...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
بعله چه قیمتی هم داره
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
اسکلا چقد بیشور شدن بعضی از مردمممممممم!!!
والاع!!!!!!!!
مرسی!
HeartHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
وإلا اااااا

پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  قاتل بی رحمی که نوزاد 10 روزه را برشته کرد (عکس)
Photo برای اولین بار عکس زن شاهرخ استخری ...
  تصویر خارق العاده ازجنین 5 روزه
  مراسم روزه داری بسیار عجیب در هند!! +عکس
  بلندترین و کوتاه ترین ساعات روزه داری در جهان!
  آغاز برخورد پلیس با روزه خواری در پایتخت
  چند روزه که دلم میگه
  مبارزه با روزه خواری|:
Heart تذکر پلیس به یک دختر و پسر و به مردم به خاطر روزه‌خواری
  عکس راموس استخری(خواهر شاهرخ استخری )

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان