امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 12:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اومد._.

مهرزاد شر ور نبافیا._.

با تو هم هستم ممد._.

سکه الان چنده؟؟ :V
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
من باز رم مهمان بیام
سروش جان چی زدی ؟؟؟؟
احیانا قرصای منو که مصرف نکردی ؟!!!! Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(05-07-2014، 12:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ارومیم آغا .. |:

یادتون بمونه >__<

ارومیهههههه >_<

یاشاسین ترک جماعتی ._. !

(05-07-2014، 12:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــاشه من به تصمیمت احترام میذارم ! |:

کاری نکردی که بخوای عذر خواهی کنی ! :|

چیو ببخشم من آخه |:

از اون شوخیایی ک تو میکنی هرروز 50 نفر بام میکنن |:|:

اگه ببخشی دیگه هیچ یک از اون کار ها رو نمیکنم !

من خودم دیشب فکر کردم به این نتیجه رسیدم ! |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
(05-07-2014، 12:53)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ((((:

محمد؟با صادق کار داشی؟بیا اومد -______-
خدافظ! :|

عههههه >_<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(05-07-2014، 12:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باز رم مهمان بیام

امیررضا ._.

صابر بهت نگفت؟ >_<
(05-07-2014، 12:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:52)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام.

رضـا burzum  میشناسی؟ :>
آره._.
میگن 2 تا کلیسارو آتیش زده ._.*
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، melodi+
(05-07-2014، 12:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:46)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود! ute

وای اینقد که تایپیک زدم دارم میمرم >_< :|

امیررضا؟
بله فریناز 259؟

هرهرهرهر :|
فریناز 289 نه فریناز 259  (((:

اینقد خوشم میاد سوتی میگیرم (:

به من نگو فریناز 289 -________-

میشه توی انجمن پامک موقعیت منو بررسی کنی
برای نویسندگی؟!
از دیروز شروع کردم به فعالیت
تاحالا 30 تا تایپیک زدم *_*
رفتم درخواست دادم :/

م

خوب من که حرفی ندارم!اما خوب نه متاسفانه نه!

یک کار میشه کرد بدون نویسندگی مدیرش بشی اخه اگه شما نویسنده بشی کاربرران نمیتونن بشن

(05-07-2014، 12:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 12:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باز رم مهمان بیام

امیررضا ._.

صابر بهت نگفت؟ >_<
درباره ی چی؟
 سپاس شده توسط F A R ! N
خداففففففــــ ^_^
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 128
 سپاس شده توسط Dead Silence ، امیررضا* ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(05-07-2014، 12:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ببخشی دیگه هیچ یک از اون کار ها رو نمیکنم !

من خودم دیشب فکر کردم به این نتیجه رسیدم ! |:

کاری نکردی ک ببخشم ! |:

من میرم فیلم ببینم ..

بـــای ال ^_^ .. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان