05-07-2014، 12:52
(05-07-2014، 12:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 12:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من من باهاشون دشمنی دارم؟
(05-07-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخیال میگم >_<
(05-07-2014، 12:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 12:41)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افق نگاه تو مثل آسمون لاجوردیه
توی قطبم قدم زدن با تو مثل حس کویر گردیه
گرم گرمم از اتفاق تو با وجودیکه روز سردیه
به درختای چیتگر میگم با تو من یه آدم دیگم
/:
درختای چیتگر چین دیگه ؟! :||||
(05-07-2014، 12:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرضیه نرو .. امروز شوخیای بدتری با من کردن ((:
شوما؟:|
بابا ی شوخی کردم با سروش هزار تا ننه بابا پیدا شد:|
اعصاب آدمو گند میزنین!
فس
آخه نمیدونن قضیه چیه عین جُغد میپرن وسط!
عصبی شی اونا خوشال تر میشن ((:
سلام صادق!
جالبه هااا
ب من چ؟ب خودش بگو (..*)
(05-07-2014، 12:49)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2014، 12:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از این خنده ها نذار خوشم نمیاد! :|سلام.. =)
بیخیال میگم >_<
عصبی شی اونا خوشال تر میشن ((:
سلام صادق!
سلام ((((:
محمد؟با صادق کار داشی؟بیا اومد -______-