امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 10:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:24)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:14)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من انگلم

تو چی هستییییییییی

خوبه این حرفتو گزارش کنممممممممممم

خنک میش ولی از اونجایی که مث بعضیا عقده ای نیستم نمی کنمممممممممم

پس مجبورم نکنننننننننننننننننننن

بـاو کـی گـُفـته تُ انـگلی !؟
برو تُ اون لیـنک بـبین ! ..
بـعد گـزارش کـن !
گـزارش کـرده بـاشی برو حـرفـت و پـس بگـیر ! ..
ببـنیم تُ اصن دُخـترارو اذیـت مـیکـنی !؟

الـان همه ی این گند کـاریا از سره این پسره black بلند میشه . نخونده گفت sba3 .

اینم نخونده گزارش داد . مشکلی نی . با بچـه های بـالا صحبت میکنیم . حـل میشه . Angel
جان تو این دختر دایی **** حواسم رو پرت کرد اینو زدم 0__0
الان من باید این وسط چیکار کنم راه نمایی کنید ؟؟؟

بشین و تمـاشـا . dit
من قبول دارم مقصرم که درست نخوندم بعد دوباره خوندم سریع ویرایش کردم -_-
اون گازش رو گرفته رفته 0_0

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 93
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(05-07-2014، 10:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:22)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bogo
dg
shoharesh shodi
بودم:ngh:

مهرزاد-_-...

بحرف-_-...

بودی؟ :|
ن پ..

خواهم شد=|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(05-07-2014، 10:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

درود بر شرفت .

بگیـر اینـو جمع کـن دآغون کرد اعصـاب همه رو . -___-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، -Edgar ، Mohammad 77
(05-07-2014، 10:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:22)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bogo
dg
shoharesh shodi

مهرزاد-_-...

بحرف-_-...

ن پ..

خواهم شد=|

هنوزم هست زِر میزنه :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
الا من چه جوری پس بگیرم شکایتو ببخشید تاره واردم بلدنیستممممممممممشرمنده

پس کی انگله

قاطی کردم الا منننننننننننننن

یکی به من توضیح بده
(05-07-2014، 10:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

درود بر شرفت .

من معذرت میخوام

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 93
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(05-07-2014، 10:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bogo
dg
shoharesh shodi

مهرزاد-_-...

بحرف-_-...

ن پ..

خواهم شد=|

هان...!!!

از اون لحاظ..

نه خو ویدا گفت شدی..

گفتم نه..

بودم...

ینی از خیلی وقت پیش تا حالا:|||...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(05-07-2014، 10:29)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

درود بر شرفت .

من معذرت میخوام

منظورم اون دختره بود .

معـذرت لازم نیست .

یه بنده خُـدا گوشیمو سوزوند بس زنگ زد .

بـای اُل .
 سپاس شده توسط -Edgar ، Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، ∆ MeRzaD ∆
(05-07-2014، 10:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد-_-...

بحرف-_-...

ن پ..

خواهم شد=|

هان...!!!

از اون لحاظ..

نه خو ویدا گفت شدی..

گفتم نه..

بودم...

:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(05-07-2014، 10:32)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 10:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ..

خواهم شد=|

هان...!!!

از اون لحاظ..

نه خو ویدا گفت شدی..

گفتم نه..

بودم...

:|
خودتی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان