امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(04-07-2014، 22:45)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم به مقـدار زیـآد پـاستیل نوشـابه ای میخواد !Angel

از اون کاکولا هاAngel

آره . Angel
 سپاس شده توسط The Darkest Light ، Aiden Pearce
آگهی
سلام*^_^*
 سپاس شده توسط The Darkest Light
بدرود V:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(04-07-2014، 22:47)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارون بارید ... تو بارون اشکآی چشامو ندید ....
گرمی شونه هاشو ازم گرفت ..... من موندم و یه تبه شدید ....
سلام .... (:

من تنهام ....... تو که سردی باهام . ........ نمونده تو شونت حسی برام . حالا من اسیر و خاطرهام .

ملـانی . عـاشق اهنگش بودم .

ولی خیلی وقته گوش ندادم .
 سپاس شده توسط Thyme ، Aiden Pearce
mamad bazam mazerat ! Rolleyes

bye..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(04-07-2014، 22:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:47)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .... (:

من تنهام ....... تو که سردی باهام . ........ نمونده تو شونت حسی برام . حالا من اسیر و خاطرهام .

اوورع (:
من دارم گوش میدم .... cry girl

رژی :* :* :* سیلام دوستی (؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=130921

داستان جدیدم .. بخونید و سرگرم شید ! :|

داستان قبلیم ..

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=86599

سپاس بدین نظراتون مهمه برام .. !

شب خوش
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Thyme
(04-07-2014، 22:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .... (:

اوورع (:
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(04-07-2014، 22:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .... (:

اوورع (:

یک قسمتش جالبه . روی 2 دقیقه بود فک کنم . یه دفعه ملانی میخونه و سریع .

عاشق اون یک تیکه بودم .
 سپاس شده توسط Thyme
(04-07-2014، 22:44)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

سلـ ــآم.

سلام
هههی من اول جوابتو دادمSmile

سلامـــ عزیزمــ
^ـ^*
خوبی؟
مرسی گلـم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان