امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(04-07-2014، 22:30)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:28)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها
آقا من هر چی آواتار عوض میکنم میاد تو امضا این یارو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=125913

چیکار کنم؟

چون لینک آواتارتو کپی کرده بود توی امضاش !
ممنون
اونوقت من نمیتونم ازش خلاص شم؟Undecided
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Wanton
آگهی
س....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Wanton ، Dead Silence
بنظرم اوشون بايد بزنه تو سرش ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence
(04-07-2014، 22:28)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کنم؟

عکستو کُپی کرده بود عکس اواتارت .. بعد اگه عوضش کنی برا اونم عوض میشه .. باید بری بهش بگی که از امضاش برداره و عکس رو آپلود کنه .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 50
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، The Darkest Light
(04-07-2014، 22:32)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون

الان حل شد !
 سپاس شده توسط The Darkest Light
(04-07-2014، 22:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممـد >_<

! ..

معذرت ._.

چرا ؟ ._.

منـو ببخــــــــــش ! cry girl

میدونم از دستم ناراحــت شدی !cry2

یاده تکسـت آرمین افتادم ._.

منو ببخش اگه به تو شک میکردم .. اگه زنگ میزدی گوشی رو روت قط میکردم ._. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(04-07-2014، 22:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممـد >_<

! ..

معذرت ._.

چرا ؟ ._.

منـو ببخــــــــــش ! cry girl

میدونم از دستم ناراحــت شدی !cry2

یاده تکسـت آرمین افتادم ._.

منو ببخش اگه به تو شک میکردم .. اگه زنگ میزدی گوشی رو روت قط میکردم ._. !

من ناراحت نشدم ._.

0_0
 سپاس شده توسط Dead Silence
(04-07-2014، 22:34)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 22:32)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون

الان حل شد !
ممنون دستت درد نکنه
مرض گرفته بودم هی آواتار عوض میکردم!25r3025r30
مرسی
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Wanton
(04-07-2014، 22:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ناراحت نشدم ._.

0_0

شـدی !

cry girlcry girl

چیه چیزی شده چرا ساکتی ؟ دوس داری من نباشم تا کنارت باشه کی ؟ شنیدم از من دلسرد شدی ب تازگی .. شادیاتو تقسیم میکنی با یکی -_-

رفتارم خیلی مزخرفه -____________-

و همه هم بدشون میاد -_-

میدونم -_- ): cry2cry2cry2
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(04-07-2014، 22:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها

چیکار کنم؟

عکستو کُپی کرده بود عکس اواتارت .. بعد اگه عوضش کنی برا اونم عوض میشه .. باید بری بهش بگی که از امضاش برداره و عکس رو آپلود کنه .. !
آره ممنون دوستان حلش کردن!Smile
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان