امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(04-07-2014، 21:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اومد^_________________^

من الان توپه توپم^______^

سلام^_^
:|

(04-07-2014، 21:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >________________________________________<

این بچه خودشو پ*ا*ر*ه کرد !!!
گـــــمـــــشـــو >____________________________________<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، S R U H ، Mᴏsᴇs
آگهی
(04-07-2014، 21:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >________________________________________<

این بچه خودشو پ*ا*ر*ه کرد !!!

اگه تو حرف بد بد بلدی من فراتر از بدشو بلدم ..

لب بالایی رو با پایینی آشنا کُن !

▬▬

فاطمه ؟ ♥♥♥♥♥♥♥
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 36
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
(04-07-2014، 21:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:29)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجییییغ مهشید اومد *^___^*

من هیچ گورستونی نمیرم :|

سلام مهشید ._.

جییییییغ *^___^*نزن دختر کر شُدم -_- !!
آفرین نرو دلم برات اتم شُده :|
واس همه البته -_- !!
خوبی ؟!!

آره ششاید خوب باشم :|
داد میزنه که خوب نیستی :|

آره خُب من خوب نیسدم !
بیخیال شمون چرا خراب شه :|
چه خبرا بدون من خوش میگذره ؟!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط First Star
آیسان ^______________________^

خب خدافس :| !
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(04-07-2014، 21:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اومد^_________________^

من الان توپه توپم^______^

سلام^_^

عـلی دقت کردی این رضـآ دست منو هم از پُشت سه قفله بسته ؟؟!!!

شب یکی . روز یکی . صبحـانه یکی . ناهار یکی . اس بازی یکی .

رکورد گینسو ببوسیم بدیم دستش. Angel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تصاویر رو نمیخوان پخش کنن
الکی میگن ارتباطمون قط شده
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 36

(04-07-2014، 21:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:24)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــام ! :|

سـلام .

صــابر دیروز تو پروفـآیلت قـفل کـرده بود . Angel گندی چیزی زدی تازگیـا ؟؟ Angel

عـــه ؟! :|
نـــاموسا *^_^* !!
آره بر علیهم ahmad^_^
شورش کرده چون موضوعشو بستم اسپماشو پاک کردم :|
چقد نیگا کرد حالا -_-؟

والـا کـ . دیروز من از ظهر تا شب تو پروفش پلاس بودم دنبال سوتی . که اونم گرفتم .Big GrinAngel

نمیدونم نیم ساعت یا همین حدود .

خخخخخ !
همین روزاس نامردا عزلم کنن -_- !!
بیخیال :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
ی دقیقه وایسید من یخم باز شه ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 36
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، Mohammad 77
(04-07-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه ؟ ♥♥♥♥♥♥♥

cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
ای کسایی که میگید باباتون کولر خاموش میکنه برید دست پدرتون رو ماچ کنید.
من امروز از بس هوا گرم بود داشتم با کتابم خودمو باد میزدم که یهو بابام اومد کتاب ازم گرفت.
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان