امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

Apple 50، Donya Garmoosa2، First Star، Jastin، Mohammad 77، ×~، ღ✿ ДVД ✿ღ

یه بکس خفنِ دیگـه . البته سیب رو خوب نمیشنـاسم ! جـاستین حون(نورا) هم بـدک نی .Angel

هر چی منو ممد توش بـآش خفن محسوب میشه !! Angel
 سپاس شده توسط Thyme ، Mohammad 77
آگهی
(04-07-2014، 20:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوير چه دروازه بانيه 0_0

ماشالاه -_-

دروازه بان اتلتیکو که از متنفرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 23
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(04-07-2014، 20:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اححح شلوارک چقد مسخرس -_-

همش باید پتو رو بکشم روم :|:|||||||||||||||

-___________-

شلوار کُردی خودمونو عشقه =>>>>>>>>>>>>>>

فک کردم فقط پسرا مي پوشن -__-

اینی ک الان پامه بیشتر شبیهه شُرتَکه :|||||||||||

پسرا شلوار کُردی میپوشن !! -_-

اون شلواری ک من دارم نسبت به این شلوار کُردیه |:|:|

مگه تو شلوار کُردی میپوشی ؟ =>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

يبار امتحاني پوشيدم -_-

با شلوارک راحت ترم ._.

شورتک چه صيغه ايه ؟ ._.

کوتاه تر از شورته Big Grin؟!
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dead Silence
(04-07-2014، 20:53)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:48)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:41)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

chetori dokhtaram?! ^_^

mano nanat emruz davamun shod ! -_- )':

آیم فآین دَدی !...
cry girl شُمآ کی دعوا نمیکنین ؟
من و مهرآوه صداتونو شنیدیم !...
indafe shaded bud ! :|
kojaaa?! 0_0

بمیری تو‌ تارا که هرچی میکشیم از توعه !...
میمردی مثه آدم با ننم زندگی کنی ؟ =|
his ba babat doros sohbat kon bache ! :|
indafe birunet konam mamanetam khune rat nemide :v

چبش :|
انقدر بهم سخت بگیرین از خونه فرار کنم cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط T A R A
(04-07-2014، 20:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم تارا مگه ماچم نکردی؟؟
خوب رژی که زده بودی رنگش رو لپم موند^_^
ahan uno migi ^_^
un ye range khasi dare ((:
(04-07-2014، 20:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._. !

دل این بچرو نشکونید جوابشو بدید ._.
salam nuri ^_^
(04-07-2014، 20:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اگه منم سلام کنم بم سپاس میدید ._. ؟

سلام ._.

goshne ! :|
یور فادر ._.

your zan ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، Mohammad 77
(04-07-2014، 20:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوير چه دروازه بانيه 0_0

ماشالاه -_-

دروازه بان اتلتیکو که از متنفرم

چي ميگي (..)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
ده مین تموم شد کسی داوطلب دریافت لایک هست لایک بده

رضاااااااااااااااااااvahidrk
Channel
 سپاس شده توسط Thyme ، Mᴏsᴇs ، !~IмДи~! ، Adl!g+
(04-07-2014، 20:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___________-

يبار امتحاني پوشيدم -_-

با شلوارک راحت ترم ._.

شورتک چه صيغه ايه ؟ ._.

تو خجالت نمیکشی با دخدر مردم ازین بحثا میکنی ؟
برم به زنت بگم !؟
cry girl
Unknown
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Mohammad 77
(04-07-2014، 20:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___________-

يبار امتحاني پوشيدم -_-

با شلوارک راحت ترم ._.

شورتک چه صيغه ايه ؟ ._.

رفیقای من همشون تو خونه و بیرون و جنگل یا شلـوار ارتشی پاشونه یا شلوار کردی .

من 1 بار پوشیدم . اونم توی نیـجـآتسـو تو بـآشگـآه . بعد دیدم به کلاسم نمیخوره . Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(04-07-2014، 20:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

+مرضی اون پ.خ نفت شد ._.

._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان